Nike Air Max 1 Parra (2018)

De Nike Air Max 1 Parra (2018) is een unieke sneaker die een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit biedt. Met zijn opvallende kleurenschema en hoogwaardige afwerking is deze sneaker een waar kunstwerk voor aan je voeten.

Design en Materialen

Deze sneaker is ontworpen in samenwerking met de bekende Nederlandse kunstenaar Piet Parra. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel, waardoor de sneaker duurzaam en comfortabel is. De levendige kleuren en patronen op het bovenwerk maken deze Air Max 1 een echte eyecatcher. Met de kenmerkende Air Max-zool biedt deze sneaker ook ultiem comfort en demping.

Kenmerken en Details

De Nike Air Max 1 Parra (2018) heeft een aantal opvallende kenmerken. Zo heeft de sneaker een Swoosh-logo in reliëf op de zijkant en een speciaal geweven Parra-label op de tong. Daarnaast is de sneaker voorzien van een rubberen buitenzool met een wafelpatroon voor extra grip.

Collectorsitem

Deze limited edition sneaker is een echt collectorsitem voor sneakerliefhebbers. Het unieke design en de beperkte oplage maken deze Air Max 1 zeer gewild onder verzamelaars en liefhebbers van exclusieve sneakers. Met deze sneaker onderscheid je jezelf van de massa en voeg je een waardevol stuk toe aan je sneakercollectie.

Onderhoud

Om de Nike Air Max 1 Parra (2018) in topconditie te houden, is het belangrijk om de juiste zorg te bieden. Maak de sneaker regelmatig schoon met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel om vuil en vlekken te verwijderen. Laat de sneaker vervolgens op natuurlijke wijze drogen, weg van directe hittebronnen.

De SneakerStack Sneaker Box

Voor het opbergen en beschermen van je waardevolle sneakers raden we de sneaker box van SneakerStack aan. Deze premium sneaker box biedt ruimte voor één paar schoenen en is gemaakt van duurzaam materiaal om je sneakers veilig te bewaren. Met zijn strakke design en handige handvat is deze sneaker box niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Geef je sneakers de aandacht die ze verdienen en berg ze op in de SneakerStack sneaker box.

24,95
24,95