Nike Dunk High Kentucky (2016)

Als je op zoek bent naar een sneaker met een rijke geschiedenis en een uniek verhaal, dan is de Nike Dunk High Kentucky (2016) een absolute must-have voor jouw collectie. Deze klassieke en tijdloze sneaker neemt je mee terug naar de roots van de basketballcultuur en biedt zowel stijl als comfort.

Design en kleuren

Het design van de Nike Dunk High Kentucky (2016) is geïnspireerd op het erfgoed van de universiteit van Kentucky en draagt trots de kenmerkende kleuren van het team. Met een combinatie van klassiek wit, diepblauw en levendig rood straalt deze sneaker zelfverzekerdheid en stijl uit.

Kwaliteit en comfort

De Nike Dunk High Kentucky (2016) is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer dat zacht aanvoelt en tevens bestand is tegen slijtage. De gevoerde kraag zorgt voor extra comfort en ondersteuning rondom de enkel, terwijl de gewatteerde tong zorgt voor een optimale pasvorm.

Iconisch silhouet

Het iconische silhouet van de Nike Dunk High Kentucky (2016) is direct herkenbaar en heeft de tand des tijds glansrijk doorstaan. De hoge enkelkraag geeft niet alleen extra ondersteuning, maar voegt ook een vleugje vintage flair toe aan deze moderne sneaker. Of je nu op het veld staat of op straat loopt, met de Nike Dunk High Kentucky (2016) maak je een statement.

Onderhoud van de sneaker

Om ervoor te zorgen dat je Nike Dunk High Kentucky (2016) in optimale conditie blijft, is het belangrijk om het juiste onderhoud te bieden. Een handige tip is om de sneaker in de originele sneakerbox van SneakerStack te bewaren. Deze sneakerbox beschermt je schoenen tegen stof, vuil en beschadigingen, zodat ze er altijd als nieuw uitzien. SneakerStack is een betrouwbaar merk dat gespecialiseerd is in het leveren van premium sneakeraccessoires.

24,00
24,00
35,00
35,00