Sneakerbox transparant

24,95

Maak kennis met onze sneakerbox transparant. Deze stijlvolle sneaker opbergbox biedt dé ultieme oplossing voor het organiseren en tentoonstellen van je sneakercollectie. Dankzij het doorzichtige ontwerp kun je jouw favoriete sneakers vanuit elke hoek bewonderen, precies vanuit jouw favoriete plek in huis!

Kleur:
Stapelkorting bij aantal:
1 - 5 stuks
24,95
 • 1 - 5 stuks
  24,95
 • 6 - 7 stuks en bespaar 5%.
  24,95
  23,70
 • 8 - 11 stuks en bespaar 10%.
  24,95
  22,46
 • 12 - 23 stuks en bespaar 15%.
  24,95
  21,21
 • 24 - 49 stuks en bespaar 20%.
  24,95
  19,96
 • 50+ stuks en bespaar 25%.
  24,95
  18,71

Sneakerbox transparant kopen?

Bij SneakerStack begrijpen we jouw liefde voor sneakers en daarom presenteren we met trots onze schoenenboxen. Het biedt dé ultieme oplossing voor een stijlvolle presentatie en optimale bescherming van je waardevolle sneakercollectie. Wij bieden verschillende kleuren en varianten aan die bestand zijn tegen vuil, vocht, stof en beschadigingen. De doorzichtige schoenendoos is geschikt voor diverse sneakermerken zoals Nike, Puma, Adidas, Asics en New Balance.

Sneaker display transparant is geschikt voor alle maten

Deze sneakerbox transparant is speciaal ontwikkeld om aan de behoefte van elke sneakerliefhebber te voldoen. Met slim ontworpen afmetingen en flexibiliteit past elke schoen moeiteloos. Hierdoor blijft je collectie veilig en georganiseerd. De schoenenboxen zijn ruim genoeg om de meeste soorten schoenen in op te bergen. Van hoge Nike Dunks tot sneakers tot maat 48. De afmetingen zijn 36 cm x 26 cm x 21,5 cm.

Stapel jouw sneakers, bespaar ruimte

Onze transparante schoenendozen zijn moeiteloos en oneindig stapelbaar. Hierdoor kun je al jouw sneakers op een ruimtebesparende manier ordenen. Dit aangepast aan jouw stijl en ruimte zonder angst voor instabiliteit. Met de ingebouwde magnetische vergrendeling kun je je sneakercollectie veilig stapelen zonder dat deze kantelt of leunt. Ze zijn ontworpen om tot 80 kg te dragen. Hierdoor kun je jouw sneakercollectie zo hoog stapelen als nodig is. Berg ze niet op, stapel ze!

De eenvoudige montage van onze sneakerbox transparant

Montage van onze sneaker box is een fluitje van een cent. De montage-instructies bevinden zich aan de achterkant van de doos. Met slechts een paar handelingen ben je klaar, zonder dat er gereedschap aan te pas komt. Dankzij het innovatieve kliksysteem en het slimme magnetische sluitsysteem krijg je eenvoudig toegang tot je sneakers. Dit terwijl ze tegelijkertijd veilig worden afgeschermd van stof en vocht.

Premium schoen, premium sneakerbox

Wij streven naar premium kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige en duurzame kunststof materialen om barsten en breuken te voorkomen. Daarnaast zorgen we voor een eersteklas verpakking zodat uw sneaker opbergboxen veilig aankomen. Elke sneaker display is een meesterwerk op zich, met strakke lijnen, hoogwaardige afwerking en eigentijdse designs. Plaats je schoenen in de box en zie hoe ze transformeren tot ware blikvangers van je interieur.

Sneakerbox transparant: De ultieme oplossing voor het opbergen van sneakers

Ontdek onze nieuwe doorzichtige schoenendoos. Met deze elegante sneaker box heb je de perfecte oplossing in handen om je schoenencollectie geordend en fraai tentoon te stellen. Deze transparante sneakerbox is ontworpen voor het opbergen van sneakers tot maat 48. Ze zijn verkrijgbaar in transparant of zwart en elke doos heeft 6 panelen van doorzichtig acryl. De sneaker display met zijn doorzichtige ontwerp biedt een prachtig zicht op je schoenencollectie en laat je kostbare sneakers in hun volle glorie zien.

Eigenschappen van de sneakerbox transparant

Onze schoenopbergers zijn niet alleen functioneel maar ook visueel aantrekkelijk. Het materiaal is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam kunststof. Hierdoor biedt het een stevige bouw die jouw sneakers veilig en stabiel houdt. Je kunt jouw sneakers moeiteloos en eindeloos stapelen en kan zelfs tot maar liefst 80 kg dragen. Hierdoor kun je jouw sneakers zo hoog kunt stapelen als je wilt!

De sneaker display is eveneens uiterst gebruiksvriendelijk. Dankzij het handzame formaat en het magnetische sluitsysteem heb je eenvoudig toegang tot je sneakers. Dit terwijl ze tegelijkertijd beschermd blijven tegen stof en water. Ze vertegenwoordigen een nieuwe benadering van het presenteren en beschermen van je kostbare sneakers. Met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen zorgen we ervoor dat jouw waardevolle collectie in topconditie blijft.

Type sneaker display transparant

De sneaker boxen zijn verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren en twee functionele types. Hierdoor kun je de perfecte keuze maken die past bij jouw persoonlijke voorkeur en interieur. Wij bieden ze aan in een transparante en zwarte kleur met de mogelijkheid om te kiezen voor een zijwaartse of een voorwaartse klep. Ze zijn niet alleen geschikt voor het opbergen van sneakers, maar ook voor andere items zoals tassen en accessoires. Ze zijn perfect voor het organiseren van jouw kledingkast, slaapkamer of winkel.

De voordelen van de nieuwe sneakerbox transparant

1. Stapelbaarheid

 • Met de ingebouwde magnetische vergrendeling kun je je sneakercollectie veilig stapelen zonder dat deze kantelt of leunt. De sneaker organizers zijn ontworpen om maar liefst tot 80 kg te dragen. Hierdoor kun je jouw sneakers zo hoog stapelen als nodig is.

2. Montage

 • Montage is een fluitje van een cent. De montage-instructies bevinden zich aan de achterkant van de sneaker box. Met slechts een paar handelingen ben je klaar, zonder dat er gereedschap aan te pas komt.

3. Premium kwaliteit

 • Wij streven naar premium kwaliteit. We gebruiken hoogwaardige en duurzame kunststof materialen om barsten en breuken te voorkomen. En zorgen voor een eersteklas verpakking zodat uw producten veilig aankomen.

4. Alle maten passen

 • Onze sneakerboxen zijn ruim genoeg om de meeste soorten schoenen in op te bergen, van hoge Nike Dunks tot sneakers tot maat 48. De afmetingen zijn 36 cm x 26 cm x 21,5 cm.
  Daarnaast bieden onze schoenenboxen bescherming tegen stof, vuil en geuren, zodat je schoenen schoon en fris blijven terwijl je ze tentoonstelt.

Onderdelen doos

De schoenendoos bevat losse kunststof onderdelen inclusief een duidelijke montagehandleiding op de achterkant van de doos. Elke sneaker box heeft de afmeting 36 cm lengte, 26 cm breedte en 21,5 cm hoog. Perfect om schoenen tot maat 48 op te bergen. We bieden een eenvoudig bestelproces, snelle verzending en een soepel retourbeleid voor jouw gemak en tevredenheid.