Bestel je op een werkdag voor 16:00 uur en is jouw artikel direct leverbaar? Dan doen wij er alles aan om te zorgen dat jij je pakket de volgende dag al in huis hebt!

Bij Sneakerstack.nl betaal je voor bestellingen onder de €60,- vanuit Nederland € 7,95 verzend- en administratiekosten. Voor bestellingen binnen Nederland boven de €60,- betaal niets.

Vanuit België en Duitsland betaal je voor bestellingen onder de € 60,-  minimaal € 10,70 verzend- en administratiekosten.

Wij doen er alles aan om op werkdagen jouw pakket de volgende dag te bezorgen, het is echter in een enkel geval mogelijk dat je bestelling door omstandigheden vertraagd is.

Kan ik kiezen voor een bezorgservice?

Voor bezorging in Nederland, kun je kiezen voor de bezorgservice van PostNL of DHL. Kies jij voor de bezorgservice van DHL, dan kun je naast de standaard levering ook kiezen voor een avondlevering tussen 17:30 en 21:30 op werkdagen. Voor deze avondbezorging geldt een toeslag van €1,00. Als de avondlevering niet mogelijk is voor jouw postcode of bezorgdatum, dan zal deze optie niet getoond worden.

Woon je in België, dan wordt jouw pakket door PostNLof Bpost bezorgd, je kunt hiervoor een keuze maken (tegen extra kosten).

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Ben jij niet thuis op het moment van bezorgen? Geen probleem! Je pakket zal bezorgd worden bij de dichtstbijzijnde PostNL, of DHL of Bpost afhaallocatie. De bezorger laat in dat geval een bericht in de brievenbus achter waar en vanaf wanneer jij de bestelling kunt afhalen.

Als het pakketje niet wordt afgehaald of wordt geweigerd, dan zullen de retourkosten die worden berekend aan Sneakerstack.nl worden ingehouden van restitutie.

Kan ik een alternatief afleveradres opgeven?

Het is mogelijk om tijdens het bestellen een alternatief afleveradres op te geven. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Dit kan handig zijn wanneer je een pakketje op je werk wilt laten afleveren of bij een bekende wanneer je weet dat je niet thuis bent op het moment van bezorgen.

Aangepaste levertijden feestdagen

Wij streven ernaar om ook tijdens feestdagen jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Houd er echter wel rekening mee dat onze levertijden tijdens de feestdagen kunnen afwijken van de 24-uurs levering die je van ons gewend bent, omdat wij tijdens de feestdagen gesloten zijn. Uiteraard kun je wel gewoon jouw bestelling in onze webshop plaatsen. Daarnaast is de snelheid van de levering afhankelijk van de levertijden en capaciteit van de bezorgdiensten.