Nike Dunk CMFT Coffin

De Nike Dunk CMFT Coffin is een unieke en opvallende sneakerschoen die een eerbetoon brengt aan de skatecultuur en de streetwear-stijl. Met zijn gedurfde kleurenschema en innovatieve ontwerp is deze sneaker een must-have voor sneakerliefhebbers en verzamelaars.

Ontwerp en materialen

De Nike Dunk CMFT Coffin heeft een opvallend en opvallend ontwerp dat geïnspireerd is op de klassieke Dunk-silhouet. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam leer, waardoor de schoen comfortabel en langdurig is. De schoen heeft een speciale, geribbelde zool die zorgt voor extra grip en stabiliteit tijdens het skateboarden of dagelijks gebruik.

Kleurenschema en details

Deze bijzondere Dunk CMFT Coffin is verkrijgbaar in een opvallend kleurenschema bestaande uit een combinatie van zwart, wit en felrood. De schoen heeft contrasterende panelen en opvallende details zoals het Nike-logo op de zijkant en de hiel. Het unieke kleurenschema maakt deze sneaker een echte eyecatcher die je outfit naar een hoger niveau tilt.

Comfort en pasvorm

Naast zijn opvallende ontwerp biedt de Dunk CMFT Coffin ook uitstekend comfort en een goede pasvorm. De schoen is voorzien van een gewatteerde kraag en tong die zorgen voor een comfortabele pasvorm en extra ondersteuning rond de enkel. De dempende tussenzool zorgt voor schokabsorptie en een prettige loopervaring, zelfs tijdens lange dagen op de skateboard of gewoon wandelen door de stad.

Onderhoudsinstructies

Om de Nike Dunk CMFT Coffin in optimale staat te houden, raden we aan om de volgende onderhoudsinstructies te volgen:

  • Reinig het bovenwerk regelmatig met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel om vuil en vlekken te verwijderen.
  • Vermijd het dragen van de sneaker in extreme weersomstandigheden om schade aan het leer te voorkomen.
  • Bewaar de sneakers op een koele en droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht om verkleuring te voorkomen.

De SneakerStack sneakerbox

Voor het opbergen en beschermen van je kostbare sneakers raden we de SneakerStack sneakerbox aan. Deze hoogwaardige schoenendoos is speciaal ontworpen om je sneakers veilig en stijlvol te bewaren. Met een stevig ontwerp en handige stapelbaarheid, biedt de SneakerStack sneakerbox een perfecte oplossing voor het organiseren van je schoenencollectie. Ga naar de website van SneakerStack voor meer informatie en om jouw eigen sneakerbox te bestellen.

24,00
24,00
35,00
35,00