Nike Dunk High 1985 Valentine’s Day (2023) (Women’s)

De Nike Dunk High 1985 Valentine’s Day (2023) is een speciale editie sneaker die speciaal is ontworpen voor Valentijnsdag. Deze limited edition sneaker is een eerbetoon aan de oorspronkelijke Dunk High uit 1985 en voegt een romantisch tintje toe aan je sneakercollectie.

Ontwerp

Het ontwerp van de Nike Dunk High 1985 Valentine’s Day is geïnspireerd op de liefde en romantiek. De sneaker heeft een bovenwerk van hoogwaardig leer in een opvallende rode kleur, die symbool staat voor passie en liefde. De witte accenten op de Swoosh, veters en Nike branding geven het ontwerp een fris contrast. De sneaker wordt geleverd met een gewatteerde tong voor extra comfort en een stevige rubberen zool voor duurzaamheid.

Comfort

De Nike Dunk High 1985 Valentine’s Day is niet alleen een stijlvolle sneaker, maar ook erg comfortabel om te dragen. Het bovenwerk van leer zorgt voor een goede ventilatie en een zachte, maar stevige pasvorm. Daarnaast biedt de gewatteerde tong extra comfort, terwijl de rubberen zool zorgt voor goede grip en schokdemping.

Stijltips

Deze exclusieve Dunk High sneaker is perfect om je outfit een romantische touch te geven. Combineer ze met een zwarte jeans, een witte blouse en een leren jack voor een stijlvolle en edgy look. Of ga voor een meer casual outfit en draag ze met een baggy jeans, een grafisch T-shirt en een spijkerjack. Deze sneakers zullen zeker de aandacht trekken en je outfit naar een hoger niveau tillen.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de Nike Dunk High 1985 Valentine’s Day sneakers in optimale conditie blijven, raden we aan om ze regelmatig schoon te maken en te beschermen. Gebruik een zachte borstel of een vochtige doek om vuil en vlekken voorzichtig te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze het leer kunnen beschadigen. Daarnaast raden we aan om de sneakers op een koele en droge plaats te bewaren om verkleuring en vervorming te voorkomen.

Voor het opbergen van je sneakers raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. SneakerStack biedt hoogwaardige opbergoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor sneakerliefhebbers. Met hun stevige constructie en handige stapelbaarheid houd je je sneakers georganiseerd en veilig. Bezoek de website van SneakerStack voor meer informatie.

24,00
24,00
35,00
35,00