Nike Dunk High Pale Vanilla Topaz Gold (Women’s)

De Nike Dunk High Pale Vanilla Topaz Gold is een stijlvolle sneaker die perfect is voor vrouwen die houden van een combinatie van sport en fashion. Het ontwerp van deze schoen is geïnspireerd op de klassieke basketbalstijl en is voorzien van moderne details die het een eigentijdse uitstraling geven.

Design en Kleur

De Nike Dunk High Pale Vanilla Topaz Gold heeft een hoog bovenwerk dat extra ondersteuning biedt aan de enkel. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer dat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De kleurencombinatie van pale vanilla en topaz gold geeft deze sneaker een luxe uitstraling.

Comfort en Pasvorm

De Nike Dunk High Pale Vanilla Topaz Gold is ontworpen met oog voor comfort. De schoen heeft een gevoerde kraag en tong die zorgen voor een zachte en aangename pasvorm. De zool is voorzien van dempingstechnologie die impact absorbeert en zorgt voor een comfortabele loopervaring.

Stijl en Veelzijdigheid

Deze sneaker is niet alleen comfortabel, maar ook enorm stijlvol. Het minimalistische design maakt hem geschikt om te dragen bij verschillende outfits en gelegenheden. Of je nu gaat voor een casual look of een meer geklede uitstraling, de Nike Dunk High Pale Vanilla Topaz Gold voegt altijd een stijlvolle touch toe aan je outfit.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Nike Dunk High Pale Vanilla Topaz Gold er altijd fris uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. We raden aan om de schoenen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze het leer kunnen beschadigen.

Voor extra bescherming en opslag van je sneakers, raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. Deze boxen zijn speciaal ontworpen om je sneakers veilig en stofvrij te bewaren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er altijd wel een box is die perfect bij jouw collectie past.

22,95
22,95
34,95
34,95