Nike Dunk High Wheat Gold Safety Orange

De Nike Dunk High Wheat Gold Safety Orange is een iconische sneaker die de perfecte mix biedt van stijl en comfort. Met zijn opvallende kleurencombinatie van tarwe goud en veiligheidsoranje, is deze sneaker een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Design en Materialen

Het bovenwerk van de Nike Dunk High Wheat Gold Safety Orange is gemaakt van hoogwaardig nubuck leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. De tarwe gouden kleur geeft de sneaker een klassieke en tijdloze uitstraling, terwijl het veiligheidsoranje elementen een speels accent toevoegen.

De schoen is uitgerust met een gevoerde kraag en tong, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De zachte voering zorgt ervoor dat je de schoen de hele dag door kunt dragen, zonder last te krijgen van je voeten.

Comfort en Prestaties

De Nike Dunk High Wheat Gold Safety Orange is voorzien van een gewatteerde inlegzool en een schokabsorberende tussenzool, wat zorgt voor uitstekende demping en ondersteuning tijdens het lopen. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op je voeten staat, deze sneaker biedt het comfort dat je nodig hebt.

De rubberen buitenzool van de sneaker zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden, zodat je met vertrouwen kunt bewegen. Of je nu op straat loopt of op de dansvloer staat, deze sneaker biedt optimale prestaties.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw Nike Dunk High Wheat Gold Safety Orange er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips om je sneakers in topconditie te houden:

  • Borstel regelmatig het leer met een zachte borstel om stof en vuil te verwijderen.
  • Verwijder vlekken voorzichtig met een vochtige doek en milde zeep.
  • Vermijd het dragen van de sneakers in extreme weersomstandigheden om schade te voorkomen.
  • Bewaar je sneakers op een koele en droge plaats om ze te beschermen tegen vocht en verkleuring.

Voor het opbergen van je sneakers raden we de SneakerStack sneakerbox aan. Deze hoogwaardige sneakerbox beschermt je sneakers tegen stof, vocht en beschadigingen. Daarnaast helpt de SneakerStack sneakerbox je collectie georganiseerd te houden en een stijlvolle display te creëren.

Investeer in de SneakerStack sneakerbox en geef je Nike Dunk High Wheat Gold Safety Orange een plek die ze verdienen.

22,95
22,95
34,95
34,95