Jordan 1 Mid SE Tiki Leaf Team Red (Women’s)

Ben je op zoek naar een opvallende en stijlvolle sneaker die perfect past bij je outfits? Dan is de Jordan 1 Mid SE Tiki Leaf Team Red voor vrouwen echt iets voor jou. Deze schoen brengt een unieke mix van stijl, comfort en kwaliteit. Met zijn opvallende kleurencombinatie en premium materialen is deze sneaker een echte eyecatcher.

Design en materialen

Het design van de Jordan 1 Mid SE Tiki Leaf Team Red is geïnspireerd op de rijke cultuur van het Tiki-tijdperk. De rode basis van de schoen wordt gecombineerd met levendige groene accenten en een exotisch Tiki-leaf-patroon op de zijpanelen. Dit geeft de sneaker een frisse en unieke uitstraling.

De schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals echt leer en textiel. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De zachte voering en gewatteerde kraag bieden een comfortabele pasvorm, zodat je de hele dag kunt genieten van je nieuwe Jordans.

Prestaties en pasvorm

Naast het indrukwekkende design biedt de Jordan 1 Mid SE Tiki Leaf Team Red ook uitstekende prestaties. De Air-Sole unit in de hak zorgt voor een responsieve demping, waardoor je moeiteloos kunt bewegen en comfortabel kunt lopen. De stevige rubberen buitenzool biedt grip en ondersteuning op verschillende ondergronden, zodat je altijd vol vertrouwen kunt rondlopen.

Deze sneaker heeft een goede pasvorm en biedt voldoende ondersteuning voor je voeten. Dankzij de vetersluiting kun je de schoen strakker of losser maken, afhankelijk van je voorkeur. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een avondje gaat dansen, de Jordan 1 Mid SE Tiki Leaf Team Red zal je niet teleurstellen.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid SE Tiki Leaf Team Red er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Een geweldige manier om dit te doen is door de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze kwalitatieve sneakerbox is ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd te bewaren. Het beschermt je schoenen tegen stof, vuil en beschadigingen, waardoor ze langer meegaan. Daarnaast ziet de SneakerStack sneakerbox er ook nog eens geweldig uit, waardoor het een echte eyecatcher in je kamer is.

Met de SneakerStack sneakerbox geef je je Jordan 1 Mid SE Tiki Leaf Team Red de liefde die ze verdienen. Bewaar ze in stijl en geniet langer van je sneakers.

22,95
22,95
34,95
34,95