Jordan 1 Mid SE White Black Red Spruce (GS)

De Jordan 1 Mid SE White Black Red Spruce (GS) is een unieke sneaker die de perfecte combinatie van stijl en comfort biedt. Deze schoen heeft een opvallend ontwerp met een mix van wit, zwart en rood sparrenpatroon, waardoor hij direct in het oog springt. De Jordan 1 Mid SE is gemaakt van hoogwaardig leer en staat bekend om zijn duurzaamheid en vakmanschap. Met deze sneaker ben je verzekerd van een trendy en comfortabele look.

Comfort en prestaties

De Jordan 1 Mid SE White Black Red Spruce (GS) is niet alleen een fashion statement, maar biedt ook uitstekend comfort en prestaties. De schoen is voorzien van een Air-Sole unit in de hak, waardoor je de hele dag door kunt genieten van een optimale demping en ondersteuning. Of je nu een lange wandeling maakt of een intensieve sportsessie hebt, deze sneaker helpt je met elke stap.

Veelzijdige stijl

Met de Jordan 1 Mid SE White Black Red Spruce (GS) kun je eindeloos combineren. Deze sneaker is perfect voor elke gelegenheid, of het nu casual of formeel is. Draag hem met jeans en een t-shirt voor een relaxte look, of combineer hem met een chique outfit voor een trendy twist. Met deze schoen laat je zeker een indruk achter.

Onderhoud

Het onderhoud van de Jordan 1 Mid SE White Black Red Spruce (GS) is eenvoudig. Zorg ervoor dat je de sneaker regelmatig schoonmaakt met een zachte borstel en milde zeep om vlekken en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van schurende materialen of agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze de kwaliteit van het leer kunnen aantasten. Daarnaast raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken om je schoenen veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en beschadigingen.

De SneakerStack sneakerbox is ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als stijl. Het is de perfecte opbergoplossing voor je waardevolle sneakers. De box is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt optimale bescherming tegen stof en vocht. Bovendien heeft de box een strak en modern design, waardoor het een echte eyecatcher is in elke kamer. Met de SneakerStack sneakerbox houd je je sneakers in topconditie en geef je ze de aandacht die ze verdienen.

22,95
22,95
34,95
34,95