Jordan 36 Psychic Energy

Als een ware bliksemschicht op het basketbalveld, tilt de Jordan 36 Psychic Energy je spel naar een hoger niveau. Deze nieuwste creatie van Jordan Brand belichaamt de perfecte combinatie van stijl, innovatie en ultieme prestaties. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een iconische sneaker die je streetstyle naar een hoger niveau tilt, de Jordan 36 Psychic Energy is de perfecte keuze.

Iconisch Design dat Indruk Maakt

Met een gedurfde en opvallende look is de Jordan 36 Psychic Energy een ware eyecatcher. Het bovenwerk is gemaakt van premium materialen en biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook ademend vermogen om je voeten koel en comfortabel te houden tijdens het spelen. De kenmerkende Jordan-branding en vetersluiting voegen een vleugje authenticiteit toe aan deze unieke sneaker.

Revolutionaire Technologieën voor Optimaal Comfort

De Jordan 36 Psychic Energy is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor ongeëvenaard comfort en ondersteuning. De Zoom Air demping over de hele lengte absorbeert de impact van sprongen en sprints, terwijl de responsieve Flightwire kabels je voeten stevig op hun plaats houden. Het lichtgewicht Flyknit-bovenwerk zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de Air units in de hak en voorvoet zorgen voor maximale energieteruggave.

Bescherm en Bewaar je Jordan 36 Psychic Energy met SneakerStack

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 36 Psychic Energy er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze speciaal ontworpen opbergoplossing biedt optimale bescherming tegen stof, vuil en beschadigingen. De SneakerStack-box heeft een stijlvol design en is gemaakt van duurzame materialen, zodat je sneaker veilig en netjes opgeborgen is. Met SneakerStack weet je zeker dat je sneakers in topconditie blijven, klaar om indruk te maken wanneer je ze draagt.

Onderhoud je Jordan 36 Psychic Energy

Om de levensduur van je Jordan 36 Psychic Energy te verlengen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Hier zijn een paar eenvoudige tips:

  • Reinig het bovenwerk van de sneaker met een zachte borstel en milde zeep om vuil en vlekken te verwijderen.
  • Laat de sneakers aan de lucht drogen, vermijd het gebruik van directe hittebronnen zoals haardrogers, om schade aan het materiaal te voorkomen.
  • Bewaar je sneakers op een koele, droge plaats om vocht en schimmelvorming te voorkomen.
  • Gebruik de SneakerStack sneakerbox om je Jordan 36 Psychic Energy veilig op te bergen en te beschermen tegen beschadigingen.

Met de juiste zorg en aandacht zal je Jordan 36 Psychic Energy in topconditie blijven en kun je blijven genieten van de kracht en stijl die deze sneaker te bieden heeft.

Ontdek de Jordan 36 Psychic Energy en ervaar de perfecte combinatie van stijl, innovatie en prestaties. Bestel nu en sta klaar om indruk te maken, zowel op het veld als op straat.

22,95
22,95
34,95
34,95