Jordan 3 Retro Dark Iris (PS)

De Jordan 3 Retro Dark Iris (PS) is een absolue must-have voor sneakerliefhebbers. Met zijn unieke en opvallende ontwerp is deze sneaker een echte eyecatcher. De Dark Iris colorway geeft de sneaker een stoere en mysterieuze uitstraling, die moeiteloos elke outfit compleet maakt.

Een tijdloos ontwerp

Het ontwerp van de Jordan 3 Retro Dark Iris (PS) is geïnspireerd op de originele Jordan 3, die in 1988 werd uitgebracht. Met zijn kenmerkende olifantenprint op de hiel en teenkap en de iconische Jumpman-logo’s op de tong en hiel, heeft deze sneaker een tijdloze uitstraling.

Comfort en duurzaamheid

Niet alleen ziet de Jordan 3 Retro Dark Iris (PS) er geweldig uit, maar hij biedt ook uitstekend comfort en duurzaamheid. De sneaker is voorzien van een stevige rubberen buitenzool met een uitstekende grip, waardoor je moeiteloos kunt bewegen op verschillende ondergronden. De Air-Sole unit in de hiel zorgt voor optimale schokabsorptie, waardoor je comfortabel kunt blijven lopen, zelfs tijdens lange dagen.

Materialen van topkwaliteit

De Jordan 3 Retro Dark Iris (PS) is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en uitstekende ondersteuning. De details en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor je kunt genieten van een sneaker die lang meegaat.

Onderhoud

Om je Jordan 3 Retro Dark Iris (PS) in optimale conditie te houden, raden we aan om de sneaker regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Gebruik een zachte borstel of spons om vuil en vlekken voorzichtig te verwijderen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien deze de materialen van de sneaker kunnen beschadigen.

Een handige manier om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen, is met de sneakerboxen van SneakerStack. SneakerStack is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van hoogwaardige opbergoplossingen voor sneakers. Hun sneakerboxen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en bieden optimale bescherming tegen stof, vuil en beschadigingen. Met een SneakerStack sneakerbox kun je je Jordan 3 Retro Dark Iris (PS) veilig bewaren, zodat hij er altijd als nieuw uitziet.

22,95
22,95
34,95
34,95