Jordan 12 Retro Low Golf NRG P22 Laser Game Royal

De Jordan 12 Retro Low Golf NRG P22 Laser Game Royal is de perfecte sneaker voor de fanatieke golfer die comfort en stijl wil combineren op de golfbaan. Deze speciale editie van de populaire Jordan 12 is voorzien van een extra stevige buitenzool en een waterafstotend bovenwerk, zodat je zelfs op natte terreinen grip en stabiliteit hebt.

Comfortabele demping

De uitneembare inlegzool en de Zoom Air-unit zorgen voor een optimale demping en een responsieve feel tijdens het lopen. Of je nu een lange wandeling maakt over de fairway of een swing maakt op de tee-box, met de Jordan 12 Retro Low Golf NRG P22 Laser Game Royal blijven je voeten fris en comfortabel.

Stijlvol design

Met zijn iconische design en Laser Game Royal kleurenschema is deze sneaker een echte blikvanger op de golfbaan. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en wordt gecombineerd met accenten van textiel voor een moderne uitstraling. De kenmerkende Jumpman-logo’s op de tong en de hiel maken het Jordan-erfgoed compleet.

Duurzaamheid en grip

De buitenzool van de Jordan 12 Retro Low Golf NRG P22 Laser Game Royal is gemaakt van stevig rubber dat speciaal is ontworpen voor de golfbaan. De strategisch geplaatste noppen zorgen voor optimale grip tijdens je swing en bieden stabiliteit tijdens het lopen. Met deze sneaker kun je vertrouwen op duurzaamheid en prestaties, hole na hole.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 12 Retro Low Golf NRG P22 Laser Game Royal in topconditie blijft, raden we aan om de speciale sneakerbox van SneakerStack te gebruiken. Deze sneakerbox beschermt je schoenen tegen stof en vuil en houdt ze netjes georganiseerd. Op die manier kun je nog langer genieten van je favoriete golfsneakers. SneakerStack biedt een breed scala aan opbergoplossingen voor sneakers en is een vertrouwd merk onder sneakerliefhebbers.

22,95
22,95
34,95
34,95