Jordan 36 Low Luka Doncic PE

Als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van stijl en prestatie, dan is de Jordan 36 Low Luka Doncic PE de sneaker waar je naar verlangt. Deze limited edition sneaker is ontworpen in samenwerking met de getalenteerde NBA-speler Luka Dončić en straalt zijn unieke speelstijl en persoonlijkheid uit. Met innovatieve technologieën en onderscheidende details is deze sneaker een echte must-have voor sneakerliefhebbers en basketbalfanaten.

Maximale Stabiliteit en Responsiviteit

De Jordan 36 Low Luka Doncic PE is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor maximale stabiliteit en responsiviteit op het basketbalveld. De Zoom Air units in de voorvoet en hiel zorgen voor een veerkrachtige demping en energieteruggave bij elke stap. De Flight Plate technologie zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen, waardoor je explosieve sprongkracht en wendbaarheid kunt ervaren. Met de Dynamic Fit technologie biedt de schoen een nauwsluitende pasvorm die de voet op zijn plaats houdt, zelfs tijdens snelle zijwaartse bewegingen. Of je nu een stevige verdediger bent of een acrobatische dribbelaar, deze sneaker zal je prestaties naar een hoger niveau tillen.

Ademend Comfort, Duurzaam Design

Niet alleen biedt de Jordan 36 Low Luka Doncic PE uitstekende prestaties, maar ook ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van ademend mesh-materiaal dat zorgt voor een optimale luchtcirculatie rondom de voet. Dit voorkomt oververhitting en zorgt voor een fris en droog gevoel, zelfs tijdens intense wedstrijden. De verstevigde hielkap biedt extra stabiliteit en ondersteuning, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor duurzaamheid en grip op verschillende ondergronden. Of je nu binnen speelt op een gladde vloer of buiten op straat, deze sneaker zal je nooit in de steek laten.

Onderhoud van de Sneaker

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 36 Low Luka Doncic PE in optimale conditie blijft, raden we het gebruik van de SneakerStack sneakerbox aan. Deze sneakerbox is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een handig ontwerp dat ervoor zorgt dat je sneakers goed beschermd blijven. Met de SneakerStack box kun je je sneakers netjes opbergen en beschermen tegen stof, vuil en andere mogelijke beschadigingen. Zo blijft je Jordan 36 Low Luka Doncic PE er altijd fris en als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95