Jordan 36 Rui Hachimura Black Samurai

Betreed de wereld van de Jordan 36 Rui Hachimura Black Samurai, een sneaker die een perfecte combinatie biedt van stijl, comfort en prestaties. Deze iconische schoen, geïnspireerd door de Japanse basketballegende Rui Hachimura, is een eerbetoon aan zijn ongeëvenaarde talent en indrukwekkende stijl.

Innovatieve Technologieën voor Optimaal Comfort

Met de nieuwste innovaties op het gebied van sneaker technologie biedt de Jordan 36 Rui Hachimura Black Samurai ultiem comfort bij elke stap. De responsieve Zoom Air demping zorgt voor een veerkrachtig gevoel en een natuurlijke afwikkeling van de voet. Daarnaast zorgt het Flight Plate systeem voor maximale energieteruggave bij elke sprong en versnelling. Zo kun je moeiteloos je basketbalvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Verfijnd Design met Oog voor Detail

Het verfijnde design van de Jordan 36 Rui Hachimura Black Samurai straalt elegantie en kracht uit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en biedt een perfecte pasvorm. De iconische Jumpman-logo’s en speciale Samurai-details maken deze sneaker een waar collector’s item. Of je nu op het veld staat of in het dagelijks leven, met deze schoen maak je een statement.

Onderhoud van de Jordan 36 Rui Hachimura Black Samurai

Om ervoor te zorgen dat jouw Jordan 36 Rui Hachimura Black Samurai in topconditie blijft, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze speciaal ontworpen schoenendoos beschermt je sneakers tegen stof, vuil en beschadigingen. Bovendien helpt het je om je collectie georganiseerd te houden. Met SneakerStack ben je verzekerd van de beste zorg voor jouw waardevolle sneakers.

22,95
22,95
34,95
34,95