Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood

Bereid je voor om de golfbaan te veroveren met de meest stijlvolle en hoogwaardige golfschoenen die er zijn: de Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood. Deze golfschoen neemt de iconische stijl van de legendarische Air Jordan 12 en combineert deze met de nodige aanpassingen voor de golfsport. Met zijn unieke ontwerp en uitstekende prestaties zul je opvallen en je spel naar een hoger niveau tillen.

Stijlvol en duurzaam

De Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte pasvorm en langdurige duurzaamheid. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer dat zacht aanvoelt en tegelijkertijd ondersteuning biedt. De bruine kleur, genaamd “Driftwood”, geeft een luxe uitstraling die zowel op als naast de golfbaan indruk maakt.

Verbeterde grip en stabiliteit

Deze golfschoenen zijn voorzien van een stevige buitenzool met strategisch geplaatste noppen die zorgen voor uitstekende grip op de golfbaan. Of je nu op een nat of droog terrein speelt, de Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood zal je helpen om stabiel en vol vertrouwen je slagen te maken. De hoge zijwanden van de zool bieden extra ondersteuning en stabiliteit tijdens je swing.

Comfort voor lange speelsessies

Comfort is essentieel tijdens lange uren op de golfbaan, en de Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood stelt niet teleur. De schoen is voorzien van een zachte voering en een dempende tussenzool die je voeten comfortabel houden, zelfs tijdens intensief gebruik. Je zult merken dat je minder snel vermoeid raakt, waardoor je je volledig kunt concentreren op je spel.

Onderhoud van de Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood

Om de Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood in optimale staat te houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Reinig de schoenen na elke golfsessie met een zachte borstel om vuil en gras te verwijderen. Gebruik geen chemische reinigingsmiddelen, omdat deze het leer kunnen beschadigen. Bewaar de schoenen op een koele en droge plaats, bij voorkeur in een schoenendoos om ze te beschermen tegen stof en vocht.

SneakerStack – de ultieme sneakeropslagoplossing

Om je Jordan 12 Retro Low Golf Driftwood en andere waardevolle sneakers veilig op te bergen, raden we het gebruik van SneakerStack schoenendozen aan. SneakerStack is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige sneakeropslagoplossingen. Hun schoenendozen hebben een strak en stijlvol design en bieden optimale bescherming tegen stof, vocht en beschadigingen. Als je jouw sneakercollectie wilt koesteren en tonen, is SneakerStack de perfecte keuze.

22,95
22,95
34,95
34,95