Jordan 1 Low SE Black Metallic Silver (Women’s)

De Jordan 1 Low SE Black Metallic Silver voor dames is een absolute must-have voor sneakerliefhebbers. Deze sneaker combineert stijlvol design met ultiem comfort, waardoor je er zowel op straat als in de sportschool geweldig uitziet en je goed voelt.

Iconisch Design

Het iconische design van de Jordan 1 Low SE Black Metallic Silver is geïnspireerd op de legendarische Air Jordan 1-sneakers uit de jaren 80. De combinatie van zwart en metallic zilver geeft deze schoenen een opvallende en moderne uitstraling. Het Jordan Jumpman-logo en de kenmerkende vleugels op de hiel maken deze sneakers helemaal af.

Duurzame Materialen

Deze Jordan 1 Low SE is gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je verzekerd bent van duurzaamheid en langdurig comfort. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer en synthetisch materiaal, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit. Of je nu wilt basketballen, joggen of gewoon wilt pronken met je stijl, deze sneakers zijn er klaar voor.

Ultiem Comfort

Naast het stijlvolle design biedt de Jordan 1 Low SE ook ultiem comfort. De sneakers hebben een zachte en gewatteerde binnenzool die je voeten de hele dag door ondersteuning geeft. De sublieme pasvorm zorgt ervoor dat je voeten goed op hun plaats blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Je zult merken dat je moeiteloos kunt bewegen zonder concessies te doen aan comfort.

Onderhoud van de Schoenen

Om je Jordan 1 Low SE Black Metallic Silver sneakers in optimale conditie te houden, raden we aan om de SneakerStack sneaker box te gebruiken. Deze sneaker box is speciaal ontworpen om je schoenen veilig en beschermd te houden. Hiermee voorkom je beschadigingen en kun je je sneakers netjes opbergen. De SneakerStack sneaker box is een essentiële accessoire voor elke sneakerliefhebber.

22,95
22,95
34,95
34,95