Jordan 12 Retro Stealth (PS)

De Jordan 12 Retro Stealth (PS) is een tijdloze klassieker in de wereld van sneakers. Met zijn iconische design en ongeëvenaarde prestaties is deze sneaker een must-have voor sneakerliefhebbers van alle leeftijden.

Design en Materialen

Het design van de Jordan 12 Retro Stealth (PS) is geïnspireerd op de hardloopschoenen van de jaren 90. De sneaker heeft een bovenwerk van premium leer en suède in een stijlvolle combinatie van zwart en grijs. De metallic zilveren details geven de schoen een luxe uitstraling, terwijl de iconische Jumpman-logo’s het merk van de legendarische basketballer Michael Jordan vertegenwoordigen.

Comfort en Pasvorm

Niet alleen is de Jordan 12 Retro Stealth (PS) een lust voor het oog, maar hij biedt ook ultiem comfort. De schoen is voorzien van een dikke middenzool met Air-technologie, wat zorgt voor optimale demping en schokabsorptie. Dit maakt de schoen ideaal voor zowel dagelijks gebruik als intensieve activiteiten. Daarnaast zorgt de anatomische pasvorm voor een perfecte aansluiting op de voet, waardoor je de hele dag kunt blijven lopen zonder enig ongemak.

Veelzijdigheid en Duurzaamheid

Of je nu een fanatieke sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een paar sneakers van hoge kwaliteit, de Jordan 12 Retro Stealth (PS) heeft het allemaal. Deze sneaker is perfect geschikt voor zowel casual als sportieve outfits. Het duurzame leer en suède zorgen ervoor dat de schoen lang meegaat, zelfs bij veelvuldig dragen. Dit maakt de Jordan 12 Retro Stealth (PS) een waardevolle investering voor de sneakerliefhebber.

Productonderhoud met de SneakerStack Sneaker Box

Het onderhouden van je Jordan 12 Retro Stealth (PS) is belangrijk om de schoen in optimale conditie te houden. Een handige manier om dit te doen, is door gebruik te maken van de sneakerbox van SneakerStack. Deze duurzame en stijlvolle sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, vuil en schade. Bewaar je Jordan 12 Retro Stealth (PS) in de SneakerStack sneakerbox en geniet langer van je sneakers!

22,95
22,95
34,95
34,95