Jordan 6 Rings Black Gym Red

De Jordan 6 Rings Black Gym Red is een prachtige sneaker die een eerbetoon brengt aan de iconische momenten uit het carrière van Michael Jordan. Met de samenvoeging van designelementen uit zeven verschillende Jordan-silhouetten, belichaamt deze sneaker de erfenis van de legendarische basketballer.

Een tijdloos design

Het tijdloze design van de Jordan 6 Rings Black Gym Red is een lust voor het oog. Met een bovenwerk gemaakt van hoogwaardig zwart en gym rood leer, geeft deze sneaker een onmiskenbare stijlvolle uitstraling. De contrasterende details en de Jordan branding maken het design compleet.

Comfort en duurzaamheid

Niet alleen ziet de Jordan 6 Rings Black Gym Red er geweldig uit, maar hij biedt ook het nodige comfort en duurzaamheid. De sneaker is voorzien van een zachte binnenzool die zorgt voor demping en ondersteuning tijdens het lopen. Daarnaast is de rubberen buitenzool duurzaam en zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden.

Veelzijdigheid voor elke gelegenheid

De veelzijdigheid van de Jordan 6 Rings Black Gym Red maakt het een must-have voor elke sneakerliefhebber. Of je nu gaat voor een casual look of een meer sportieve stijl, deze sneaker past bij elke gelegenheid. Combineer hem met je favoriete jeans en een T-shirt voor een relaxte outfit, of draag hem onder een trainingspak voor een sportieve look.

Onderhoud van de sneaker

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 6 Rings Black Gym Red er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de SneakerStack sneaker box te gebruiken. Deze sneaker box biedt niet alleen een handige opbergoplossing voor je sneakers, maar helpt ook om ze schoon en stofvrij te houden. Door je sneakers na het dragen terug te plaatsen in de SneakerStack box, behoud je de kwaliteit en verleng je de levensduur van je schoenen.

22,95
22,95
34,95
34,95