Jordan 1 Mid SE Stitch (GS)

De Jordan 1 Mid SE Stitch (GS) is een iconische sneaker die perfect past bij elke sneakerliefhebber. Met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen is deze schoen een must-have voor elke sneakercollectie.

Ontwerp en Kenmerken

Het ontwerp van de Jordan 1 Mid SE Stitch is opvallend en stijlvol. De schoen heeft een bovenwerk van hoogwaardig leer en is voorzien van prachtige stikseldetails die zorgen voor een unieke uitstraling. Met een mid-top-silhouet biedt deze schoen uitstekende enkelondersteuning en comfort.

Deze Jordan 1 Mid SE Stitch is beschikbaar in verschillende kleurstellingen, waaronder klassieke en moderne combinaties. Of je nu kiest voor een tijdloos zwart-wit ontwerp of een gedurfde en levendige kleurencombinatie, deze sneaker zal zeker de aandacht trekken.

Dankzij de traditionele vetersluiting kun je de pasvorm van de schoen aanpassen voor maximaal comfort. De rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip en duurzaamheid, zodat je de schoenen met vertrouwen kunt dragen, waar je ook gaat.

Draagcomfort en Duurzaamheid

Niet alleen ziet de Jordan 1 Mid SE Stitch er geweldig uit, hij biedt ook optimaal draagcomfort. Het bovenwerk van leer is duurzaam en vormt zich naar je voet voor een perfecte pasvorm. De middenzool biedt uitstekende demping, waardoor je zelfs op lange dagen comfortabel blijft.

Dankzij de hoogwaardige constructie gaat de Jordan 1 Mid SE Stitch lang mee. Deze sneaker is gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, wat zorgt voor een duurzame en betrouwbare schoen.

Verzorging en Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid SE Stitch er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Reinig het leer regelmatig met een milde schoonmaakmiddel en een zachte borstel om vuil en vlekken te verwijderen. Zorg ervoor dat je de schoenen na het reinigen goed laat drogen.

Om je sneakers veilig op te bergen, raden we het gebruik van de sneakerboxen van SneakerStack aan. SneakerStack is een populair merk dat hoogwaardige sneakerboxen produceert om je waardevolle sneakers te beschermen tegen stof en schade. Hun boxen zijn stijlvol, stevig en helpen je sneakers georganiseerd en in topconditie te houden.

22,95
22,95
34,95
34,95