Jordan 1 Mid SE Canvas Khaki (Women’s)

De Jordan 1 Mid SE Canvas Khaki (Dames) zijn de perfecte sneakers voor de moderne vrouw die niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel wil zijn. Deze sneakers combineren de iconische Jordan 1 Mid-stijl met een prachtig kleurenschema en hoogwaardige materialen.

Premium Materialen

De Jordan 1 Mid SE Canvas Khaki (Dames) zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. De canvas bovenkant biedt een ademend gevoel, terwijl de suède overlays zorgen voor extra stijl en textuur. De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip, zodat je zelfverzekerd kunt lopen, waar je ook bent.

Iconische Stijl

Met zijn kenmerkende Air Jordan-ontwerp, biedt de Jordan 1 Mid SE Canvas Khaki (Dames) een tijdloze en iconische stijl. De combinatie van de khaki kleur en de klassieke Jordan 1 Mid-silhouet maakt deze sneakers tot een absolute must-have voor elke sneakerliefhebber. Of je nu een casual outfit draagt of je sneaker game naar een hoger niveau wilt tillen, deze sneakers voegen direct een vleugje stijl toe aan elke look.

Comfort en Pasvorm

Naast stijl biedt de Jordan 1 Mid SE Canvas Khaki (Dames) ook optimaal comfort en een perfecte pasvorm. De gewatteerde kraag en tong zorgen voor demping en ondersteuning bij elke stap die je zet. Daarnaast is de sneaker uitgerust met een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen voor een persoonlijkere en comfortabelere ervaring.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid SE Canvas Khaki (Dames) er altijd op hun best uitzien, raden we aan om ze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Dit kan met behulp van een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel. Laat ze vervolgens aan de lucht drogen, vermijd direct zonlicht en hittebronnen. Het gebruik van de SneakerStack sneakerbox is een handige manier om je sneakers op te bergen en te beschermen tegen stof en vuil. SneakerStack biedt hoogwaardige sneakerboxen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook stijlvol uitzien in elke sneakercollectie.

22,95
22,95
34,95
34,95