Jordan 1 High Zoom Air CMFT Anthracite

Met de Jordan 1 High Zoom Air CMFT Anthracite heb je de perfecte combinatie van stijl en comfort aan je voeten. Deze iconische special edition sneaker neemt de klassieke Jordan 1 High en voegt modern comfort toe met Zoom Air demping in de hiel. Deze sneaker is een must-have voor sneakerliefhebbers en straalt tijdloze klasse uit.

Ontwerp en Materialen

Het ontwerp van de Jordan 1 High Zoom Air CMFT Anthracite is strak en verfijnd. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en suède in een stoere anthracite kleur. De kenmerkende Jordan Wings-logo’s zijn subtiel geplaatst op de zijkanten van de schoen. De middenzool is voorzien van Zoom Air demping, wat zorgt voor responsieve schokabsorptie tijdens het lopen of sporten.

De schoen heeft een vetersysteem dat zorgt voor een persoonlijke pasvorm en is afgewerkt met een rubberen buitenzool voor optimale grip en duurzaamheid. Het geheel vormt een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Comfort en Prestaties

Dankzij de Zoom Air demping biedt de Jordan 1 High Zoom Air CMFT Anthracite uitstekend comfort tijdens het dragen. De demping zorgt voor een responsieve en veerkrachtige tred, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en schokken worden geabsorbeerd. Of je nu een sneakerhead bent die graag in stijl over straat loopt of een sporter die prestaties van topniveau eist, deze sneaker zal zeker aan je eisen voldoen.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de Jordan 1 High Zoom Air CMFT Anthracite er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om de juiste zorg en onderhoud te bieden. We raden aan om de schoenen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, omdat deze het leer of suède kunnen beschadigen.

Daarnaast raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken voor het opbergen van je Jordans. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om je schoenen veilig en georganiseerd te bewaren. Het biedt bescherming tegen stof, zonlicht en andere mogelijke schade. Bovendien houdt het je sneakercollectie netjes en overzichtelijk.

Met de Jordan 1 High Zoom Air CMFT Anthracite en de SneakerStack sneakerbox ben je verzekerd van een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Voeg deze sneakers toe aan je collectie en ervaar zelf het verschil dat hoogwaardige materialen en innovatieve technologie kunnen maken.

22,95
22,95
34,95
34,95