Jordan 12 Retro Low Golf French Blue

De Jordan 12 Retro Low Golf French Blue brengt het beste van twee werelden samen: de iconische stijl van de Air Jordan 12 en de prestaties van een hoogwaardige golfschoen. Of je nu een doorgewinterde golfer bent of net begint, deze sneaker biedt de perfecte balans tussen mode en functie op de golfbaan.

Een eerbetoon aan de Air Jordan 12

De Jordan 12 Retro Low Golf French Blue is geïnspireerd op de geliefde Air Jordan 12 uit de jaren ’90. Het heeft dezelfde kenmerkende elementen zoals de iconische lijnen en het kenmerkende zijdelingse randpaneel. Met het Franse blauwe kleurenschema voeg je een vleugje elegantie toe aan je golfoutfit.

Premium materialen voor ultiem comfort

Deze golfschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer en textiel, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een goede pasvorm. De strategisch geplaatste perforaties zorgen voor voldoende ventilatie, zelfs tijdens warme zomerdagen.

Stabiliteit en grip op de golfbaan

De Jordan 12 Retro Low Golf French Blue is ontworpen met prestaties in gedachten. Hij is voorzien van een stevige buitenzool met noppenpatroon dat zorgt voor uitstekende stabiliteit en grip op verschillende ondergronden. Of je nu swingt, wandelt of jezelf positioneert voor de perfecte putt, deze golfschoenen bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Onderhoud van de Jordan 12 Retro Low Golf French Blue

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 12 Retro Low Golf French Blue in optimale staat blijft, raden we aan om gebruik te maken van de SneakerStack sneakerbox. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en beschadigingen. Met de SneakerStack sneakerbox houd je niet alleen je golfschoenen netjes georganiseerd, maar verleng je ook de levensduur van je waardevolle sneakers.

Promoot je liefde voor sneakers en investeer in de SneakerStack sneakerbox om je Jordan 12 Retro Low Golf French Blue en andere sneakerpareltjes veilig en georganiseerd te bewaren.

22,95
22,95
34,95
34,95