Jordan 1 Mid Green Python (Women’s)

Ben je op zoek naar een unieke sneaker die je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan is de Jordan 1 Mid Green Python voor dames iets voor jou. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen is deze sneaker een echte blikvanger. Hieronder vind je alle details over deze speciale editie van de Jordan 1 Mid.

Design

De Jordan 1 Mid Green Python is geïnspireerd op het iconische Jordan 1-model en heeft een opvallend groen pythonpatroon op de overlays. Dit geeft de sneaker een luxe uitstraling die perfect past bij de moderniteit van vandaag. De contrasterende zwarte swoosh en de witte tussenzool voegen een vleugje stijl toe aan het geheel. Met zijn hoge kraag en gewatteerde tong biedt deze sneaker ook ultiem comfort.

Materiaal

Deze dames sneaker is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam leer, wat zorgt voor een uitstekende kwaliteit. De groene python overlays zijn gemaakt van premium synthetisch materiaal, dat zowel milieuvriendelijk als stijlvol is. Het gebruik van deze materialen zorgt ervoor dat de sneaker lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Comfort

Naast het opvallende design biedt de Jordan 1 Mid Green Python ook uitstekend comfort. De gewatteerde kraag en tong zorgen voor een zachte en comfortabele pasvorm. Bovendien is de tussenzool voorzien van Nike Air dempingstechnologie, waardoor elke stap veerkrachtig aanvoelt. Of je nu een hele dag op pad bent of gewoon wilt chillen, deze sneaker biedt het comfort dat je nodig hebt.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Green Python er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers veilig en stijlvol op te bergen. Met zijn duurzame constructie en handige compartimenten houdt de SneakerStack sneakerbox je sneakers netjes en beschermd tegen vuil en beschadigingen. Zo blijft jouw Jordan 1 Mid Green Python in topconditie.

Maak een statement met de Jordan 1 Mid Green Python en geniet van een unieke combinatie van stijl en comfort. Bestel vandaag nog jouw paar en geef jouw sneakercollectie een upgrade!

22,95
22,95
34,95
34,95