Jordan 4 Retro Where the Wild Things Are (GS)

De Jordan 4 Retro Where the Wild Things Are (GS) is een absoluut meesterwerk. Dit is niet zomaar een sneaker – dit is een uniek kunstwerk geïnspireerd op Maurice Sendak’s beroemde kinderboek “Where the Wild Things Are”. In samenwerking met Nike heeft Jordan Brand dit meesterwerk gecreëerd om de wildheid en avontuurlijkheid van de jeugd vast te leggen.

Ontwerp en materialen

De schoen heeft een opvallend ontwerp dat rechtstreeks uit het boek lijkt te komen. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en suède, wat zorgt voor een duurzame en luxueuze uitstraling. De iconische “Where the Wild Things Are” illustraties zijn subtiel in het ontwerp verwerkt, waardoor de schoen echt tot leven komt.

Comfort en pasvorm

De Jordan 4 Retro Where the Wild Things Are (GS) biedt niet alleen stijl, maar ook ongeëvenaard comfort. De schoen is voorzien van Nike’s Air-technologie, waardoor elke stap gedempt en responsief aanvoelt. Daarnaast heeft de schoen een perfecte pasvorm, waardoor je voeten de ultieme ondersteuning krijgen tijdens elke beweging. Of je nu een lange dag op school hebt of een avontuurlijke dag in het park, deze schoen zal je nooit in de steek laten.

Veelzijdigheid en duurzaamheid

De Jordan 4 Retro Where the Wild Things Are (GS) is niet alleen een pronkstuk, maar ook een veelzijdige sneaker die in elke situatie gedragen kan worden. Of je nu gaat sporten, een casual dag hebt of een speciale gelegenheid bijwoont, deze schoen past perfect bij elke outfit. Daarnaast is de sneaker gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor hij duurzaam en langdurig gebruik biedt.

Onderhoud van de sneaker

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 4 Retro Where the Wild Things Are (GS) in topconditie blijft en zijn unieke uitstraling behoudt, raden we aan om de SneakerStack sneaker box te gebruiken. Deze sneaker box is speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. Met zijn stevige constructie en stijlvolle design is de SneakerStack sneaker box de perfecte aanvulling op je Jordan-collectie. Neem geen risico’s met je waardevolle sneakers, bescherm ze met de beste sneaker box op de markt – SneakerStack.

22,95
22,95
34,95
34,95