Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS)

De Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS)

De Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS) is een opvallende sneaker die de perfecte mix van stijl en comfort biedt. Of je nu een sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een trendy schoen, deze schoen zal zeker een statement maken. Met zijn unieke kleurenpalet en hoogwaardige materialen is deze sneaker een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Kenmerken van de Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS)

De Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS) heeft een bovenwerk van premium leer, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De schoen is voorzien van de iconische Air-Sole-eenheid in de hiel, waardoor je de hele dag door kunt genieten van zachte demping. Daarnaast heeft de sneaker een rubberen buitenzool met een visgraatpatroon voor optimale grip en stabiliteit.

Stijlvol design

Deze sneaker heeft een opvallend design met verschillende tinten rood en wit. Het kleurenpalet zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling, terwijl het Jordan-logo op de zijkant van de schoen zorgt voor een iconische touch. Of je nu naar school, werk of een avondje uit gaat, de Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS) maakt je outfit compleet en laat je er altijd stijlvol uitzien.

Onderhoud van de schoen

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS) er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om de juiste zorg en aandacht aan de schoenen te besteden. Reinig de schoenen regelmatig met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel om vuil en vlekken te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien deze het leer kunnen beschadigen.

Daarnaast raden we aan om de schoenen op te bergen in een kwalitatieve sneakerbox, zoals die van SneakerStack. SneakerStack biedt een breed assortiment aan sneakerboxen die perfect zijn voor het opbergen en beschermen van je sneakers. Hun boxen zijn stevig, duurzaam en hebben een stijlvol design. Met een sneakerbox van SneakerStack hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je geliefde Jordan 1 Mid Light Madder Root (GS).

22,95
22,95
34,95
34,95