Jordan 1 High Zoom Air CMFT Purple Patent (Women’s)

Wil jij opvallen met een unieke en stijlvolle sneaker? Dan is de Jordan 1 High Zoom Air CMFT Purple Patent (Women’s) absoluut iets voor jou! Deze schoen combineert comfort met een opvallend design en is gemaakt voor de moderne vrouw die graag haar eigen stijl wil laten zien.

Comfort en Duurzaamheid

De Jordan 1 High Zoom Air CMFT Purple Patent is ontworpen om je de hele dag door comfort te bieden. De schoen is voorzien van een Zoom Air unit in de hak en een zachte binnenzool die zorgen voor een uitstekende demping en ondersteuning. Daarnaast is de bovenkant van de schoen gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal, zodat je zorgeloos door allerlei weersomstandigheden kunt stappen.

Stijlvol Design

Met zijn opvallende paarse patentlederen bovenkant is de Jordan 1 High Zoom Air CMFT Purple Patent een echte eyecatcher. De schoen heeft de iconische Jordan Wings logo aan de zijkant en de kenmerkende Air Jordan branding op de tong. Of je nu een casual outfit of een sportieve look wilt creëren, deze sneaker voegt direct een vleugje stijl toe aan je outfit.

Onderhoud van de Sneaker

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 High Zoom Air CMFT Purple Patent er altijd als nieuw uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Wij raden aan om de sneaker regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel. Hiermee verwijder je vuil en vlekken zonder de kwaliteit van het materiaal aan te tasten.

Daarnaast raden wij het gebruik van de SneakerStack sneakerbox aan om je sneakers veilig op te bergen. SneakerStack staat bekend om zijn hoogwaardige sneakerboxen met een strak ontwerp en optimale bescherming. Met een SneakerStack box blijven je sneakers netjes georganiseerd en beschermd tegen stof en beschadigingen, zodat je er nog langer van kunt genieten.

22,95
22,95
34,95
34,95