Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (TD)

Ben je op zoek naar een opvallende en stijlvolle sneaker voor je kleintje? Dan is de Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (TD) de perfecte keuze! Deze schoen is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en combineert comfort met een iconisch design. Met zijn opvallende roze kleur en hoogwaardige afwerking is deze sneaker een absolute must-have voor elke kleine sneakerhead.

Iconisch design

De Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (TD) is gebaseerd op het iconische Jordan 1 model dat zijn debuut maakte in 1985. Deze limited edition versie is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en heeft een schattig en speels uiterlijk. Met de kenmerkende Nike Air branding en het hoge silhouet geeft deze schoen elke outfit een trendy en stoere uitstraling.

Hoogwaardige materialen en comfort

De Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (TD) is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en textiel. Hierdoor biedt de sneaker duurzaamheid en een comfortabele pasvorm. De zachte voering en gewatteerde kraag zorgen ervoor dat de voetjes van je kleintje de hele dag comfortabel blijven. Bovendien is de schoen voorzien van een stevige rubberen zool die zorgt voor goede grip en stabiliteit.

Perfekte pasvorm

De Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (TD) is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden voor je kleintje. Dankzij de vetersluiting kan de schoen gemakkelijk worden aangetrokken en op maat worden gemaakt. Zo kunnen de voetjes van je kleintje altijd genieten van een optimale pasvorm en draagcomfort.

Verzorging

Om de Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (TD) in optimale conditie te houden, is het raadzaam om de sneaker regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel. Vermijd agressieve chemicaliën en laat de schoen altijd drogen aan de lucht. Daarnaast is het aan te raden om de sneaker op te bergen in een sneakerbox, zoals die van het merk SneakerStack. Deze speciale sneakerbox beschermt je sneakers tegen stof en beschadigingen, waardoor ze langer meegaan en er altijd fris uitzien.

Met de Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (TD) en de SneakerStack sneakerbox geef je je kleintje niet alleen een stijlvolle look, maar zorg je ook voor optimale bescherming en verzorging van de sneakers. Bestel vandaag nog en geef de sneakercollectie van je kleintje een upgrade!

22,95
22,95
34,95
34,95