Jordan 12 Retro Black Dark Concord

De Jordan 12 Retro Black Dark Concord is een eerbetoon aan het iconische basketball-erfgoed van Michael Jordan. Deze stijlvolle sneakers combineren een tijdloos design met de nieuwste technologieën, waardoor ze perfect zijn voor zowel sportieve prestaties als dagelijks gebruik.

Ontwerp en Materialen

Het ontwerp van de Jordan 12 Retro Black Dark Concord is geïnspireerd op de originele Air Jordan 12 uit 1996. De sneaker heeft een strak bovenwerk van zwart leer, waardoor hij een luxe uitstraling heeft. Het meest opvallende kenmerk van deze schoen is de donkerpaarse “Dark Concord” kleur op de mudguard en hiel. Dit zorgt voor een stijlvol contrast met het zwarte bovenwerk.

De schoen is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. Het bovenwerk is gemaakt van leer voor een luxe uitstraling en goede ondersteuning. De middenzool is voorzien van Nike Air demping, waardoor je de hele dag door van comfort en veerkracht kunt genieten, ongeacht of je op het basketbalveld staat of de stad verkent.

Prestaties en Comfort

De Jordan 12 Retro Black Dark Concord is niet alleen een stijlvolle sneaker, maar biedt ook uitstekende prestaties en comfort. De schoen is voorzien van een duurzame rubberen buitenzool met een visgraatpatroon, waardoor je grip hebt op elke ondergrond. Dit maakt de schoen perfect voor snelle bewegingen op het basketbalveld.

Daarnaast zorgt de Nike Air demping in de middenzool voor optimale schokabsorptie en een responsieve feel. Of je nu springt voor een dunk of gewoon een plezierige wandeling maakt, de Jordan 12 Retro Black Dark Concord biedt de benodigde demping en ondersteuning.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 12 Retro Black Dark Concord sneakers er altijd als nieuw uitzien, raden we aan om gebruik te maken van de SneakerStack sneakerbox. De SneakerStack sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en beschadigingen. Hierdoor blijven je sneakers langer fris en behouden ze hun waarde.

Daarnaast kun je je Jordan 12 Retro Black Dark Concord sneakers ook schoonmaken met behulp van milde schoonmaakmiddelen en een zachte borstel. Vermijd agressieve chemicaliën en wrijf niet te hard om beschadiging van het leer te voorkomen. Laat de sneakers daarna aan de lucht drogen, uit de buurt van directe warmtebronnen.

Met de juiste zorg en onderhoud kun je lang genieten van je Jordan 12 Retro Black Dark Concord sneakers en blijven ze er altijd fris uitzien, of je ze nu draagt tijdens het sporten of in je alledaagse outfit.

Maak je sneakers onderdeel van je stijl en bescherm ze met de SneakerStack sneakerbox!

22,95
22,95
34,95
34,95