Jordan 7 Retro BCFC Paris Saint-Germain PSG (2021)

De Jordan 7 Retro BCFC Paris Saint-Germain PSG (2021) is een iconische sneaker die is ontworpen in samenwerking met het voetbalteam Paris Saint-Germain. Deze limited edition sneaker combineert de unieke stijl van de Jordans met de rijke geschiedenis van deze legendarische voetbalclub uit Parijs.

Ontwerp en materialen

Het ontwerp van de Jordan 7 Retro BCFC PSG (2021) is geïnspireerd op de kleuren van het Paris Saint-Germain voetbalshirt. De sneaker heeft een opvallende combinatie van zwart, blauw en rode accenten, die perfect passen bij de clubkleuren. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft perforaties voor een betere ventilatie. De kenmerkende Jumpman logo’s en het Paris Saint-Germain logo maken deze sneaker echt uniek.

Comfort en duurzaamheid

Naast het opvallende design biedt de Jordan 7 Retro BCFC PSG (2021) ook ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De sneakers zijn voorzien van Nike Air demping, waardoor elke stap zacht en responsief aanvoelt. De zool is gemaakt van duurzaam rubber en biedt uitstekende grip op allerlei ondergronden. Of je nu op straat loopt of op het veld staat, deze sneakers zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Collectorsitem

Als fanatieke sneakerliefhebber en voetbalfan mag de Jordan 7 Retro BCFC PSG (2021) absoluut niet ontbreken in je collectie. Deze exclusieve sneaker is een echt collectorsitem en een must-have voor elke sneakerhead die zijn liefde voor zowel basketball als voetbal wil laten zien. De beperkte oplage maakt deze sneaker extra speciaal en waardevol.

Productonderhoud: Gebruik de SneakerStack sneakerbox voor optimale bescherming

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 7 Retro BCFC PSG (2021) in topconditie blijft en langer meegaat, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. De SneakerStack sneakerbox heeft een stevig ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende maten om perfect aan te sluiten bij jouw sneakercollectie. Bescherm je waardevolle sneakers met de SneakerStack sneakerbox en behoud hun frisse en nieuwe uitstraling.

Promotie: SneakerStack

SneakerStack is een bekend merk dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige sneakeropbergoplossingen. Ze bieden een breed scala aan sneakerboxen en accessoires die perfect aansluiten bij de behoeften van sneakerliefhebbers. Met hun innovatieve ontwerpen en duurzame materialen zijn de SneakerStack producten onmisbaar voor elke sneakercollectie. Kies voor kwaliteit en bescherming met SneakerStack.

22,95
22,95
34,95
34,95