Jordan 2 Retro Craft Sunset Haze (Women’s)

Ben je op zoek naar een unieke sneaker die je outfit naar een hoger niveau tilt? Dan is de Jordan 2 Retro Craft Sunset Haze voor dames de perfecte keuze. Deze sneakers worden geleverd in een opvallende Sunset Haze-kleur, waardoor je zeker de aandacht trekt waar je ook gaat. De Retro Craft-editie is een eerbetoon aan het erfgoed van Jordan en combineert stijl met comfort, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook de hele dag comfortabel voelt.

Gedetailleerde Retro Craft-design

De Jordan 2 Retro Craft Sunset Haze is ontworpen met oog voor detail. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft opvallende kleurblokken, die de unieke look van deze sneaker benadrukken. De kenmerkende vleugels op de zijkanten van de schoen geven een knipoog naar de oorspronkelijke Jordan 2, terwijl de Jumpman-logo’s op de tong en hiel het iconische merk vertegenwoordigen. Met deze sneakers voeg je moeiteloos stijl toe aan elke outfit.

Comfortabele pasvorm

Niet alleen ziet de Jordan 2 Retro Craft Sunset Haze er geweldig uit, maar hij biedt ook uitstekend comfort. De schoen is voorzien van een zachte voering en een dempende middenzool, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen. Of je nu een dagje gaat winkelen, naar een feestje gaat of gewoon een casual dagje uit hebt gepland, deze sneaker houdt je voeten te allen tijde tevreden en ondersteund.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 2 Retro Craft Sunset Haze er altijd zo goed als nieuw uitziet, is het belangrijk om ze op de juiste manier te onderhouden. Een van de beste manieren om je sneakers in topconditie te houden, is het gebruik van een sneakerbox van SneakerStack. SneakerStack biedt hoogwaardige sneakerboxen die je sneakers beschermen tegen stof en vuil, en ze tegelijkertijd een stijlvolle opbergoplossing bieden. Bekijk het assortiment van SneakerStack en geef je schoenen de zorg die ze verdienen.

22,95
22,95
34,95
34,95