Jordan 1 Mid USA (2022) (Women’s)

De Jordan 1 Mid USA (2022) (Women’s) is een eerbetoon aan de Verenigde Staten en is een must-have voor elke patriot en sneakerliefhebber. Dit iconische model is een moderne interpretatie van de legendarische Jordan 1 en biedt een stijlvolle en comfortabele pasvorm.

Hoogwaardige Materialen

Deze Jordan 1 Mid USA is vervaardigd met hoogwaardige materialen van topkwaliteit. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer, dat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De schoen is voorzien van de kenmerkende Air-Sole unit in de hak, waardoor je de hele dag door kunt genieten van optimale demping en ondersteuning.

Bovendien is de Jordan 1 Mid USA uitgerust met een stevige rubberen buitenzool met een uitstekende grip. Of je nu op het veld staat of op straat loopt, deze sneaker biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Uniek Design

Het design van de Jordan 1 Mid USA is een eerbetoon aan het land waar de Jordans hun oorsprong vinden. De schoen is uitgevoerd in een opvallende combinatie van rood, wit en blauw, de kleuren van de Amerikaanse vlag. De schoen is voorzien van geperforeerde details aan de voorkant voor extra ventilatie en heeft het iconische Jumpman-logo op de zijkant en tong. Het is een sneaker die zeker opvalt en je outfit naar een hoger niveau tilt.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid USA er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Een manier om dit te doen, is door de SneakerStack-schoenendoos te gebruiken. Deze schoenendoos is speciaal ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd te bewaren. Het beschermt je schoenen tegen stof, schade en verkleuring, waardoor ze er langer als nieuw uitzien. Met de SneakerStack-schoenendoos kun je je sneakercollectie op een stijlvolle en praktische manier tentoonstellen.

Ben je klaar om je sneakergame naar een hoger niveau te tillen? Kies voor de Jordan 1 Mid USA en houd je sneakers in topconditie met de SneakerStack-schoenendoos.

22,95
22,95
34,95
34,95