Jordan 7 Retro Cardinal (2022) (GS)

De Jordan 7 Retro Cardinal (2022) (GS) is een absolute must-have voor sneakerliefhebbers en verzamelaars. Deze iconische schoen is geïnspireerd op de originele release uit 1992 en is opnieuw uitgebracht met een frisse draai. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen is de Jordan 7 Retro Cardinal een echte blikvanger.

Opvallend en tijdloos design

Het design van de Jordan 7 Retro Cardinal is tijdloos en toch opvallend. De schoen heeft een bovenwerk van wit leer met contrasterende rode en zwarte accenten. De kenmerkende Jumpman-logo’s zijn te vinden op de tong, hiel en buitenzijde van de schoen. Met zijn unieke combinatie van kleuren en materialen is de Jordan 7 Retro Cardinal een stijlvolle toevoeging aan elke sneakercollectie.

Comfortabele pasvorm

Niet alleen ziet de Jordan 7 Retro Cardinal er geweldig uit, maar hij biedt ook een uitstekend draagcomfort. De schoen is voorzien van een gewatteerde kraag en een Air-Sole eenheid in de hak, waardoor demping en ondersteuning worden geboden bij elke stap. Of je nu een fanatieke basketballer bent of gewoon op zoek bent naar een comfortabele sneaker voor dagelijks gebruik, de Jordan 7 Retro Cardinal voldoet aan al je verwachtingen.

Hoogwaardige kwaliteit

De Jordan 7 Retro Cardinal is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit. Het bovenwerk van leer zorgt voor een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de schoen lang meegaat. De zool is gemaakt van stevig rubber dat zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit. Of je nu op straat loopt of op het basketbalveld staat, met de Jordan 7 Retro Cardinal ben je verzekerd van een topprestatie.

Onderhoudstips

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 7 Retro Cardinal er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om de juiste verzorging toe te passen. Vermijd contact met vuil, modder en water om vlekken en beschadigingen te voorkomen. Gebruik een zachte borstel of doek om eventueel vuil voorzichtig te verwijderen. Daarnaast raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en beschadigingen.

Kies voor kwaliteit en stijl met de Jordan 7 Retro Cardinal (2022) (GS). Deze schoen combineert een opvallend design met comfort en hoogwaardige materialen. Maak je sneakercollectie compleet en laat jezelf opvallen met deze iconische sneaker.

De SneakerStack sneakerbox is de ideale aanvulling op je sneakercollectie. Deze stevige en stijlvolle sneakerbox beschermt je sneakers tegen stof, beschadigingen en verkleuring. Het minimalistische design past perfect in elke kamer of kast en geeft je collectie een professionele uitstraling. Kies voor de SneakerStack sneakerbox en houd je sneakers netjes georganiseerd en in topconditie.

22,95
22,95
34,95
34,95