Jordan 1 Mid SE Orange Suede (GS)

De Jordan 1 Mid SE Orange Suede (GS) is een opvallende sneaker die zowel stijlvol als comfortabel is. Deze schoen is een variant op de beroemde Air Jordan 1 en heeft een uniek ontwerp met een knipoog naar het verleden. Met zijn opvallende oranje suède bovenwerk en contrasterende zwarte details is deze sneaker een absolute eyecatcher. Of je nu een basketbal fan bent of gewoon weg bent van sneakers, de Jordan 1 Mid SE Orange Suede (GS) is een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Hoogwaardige materialen voor de ultieme kwaliteit en comfort

Deze sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Het bovenwerk van suède is zacht en comfortabel, waardoor deze schoen perfect is voor dagelijks gebruik. De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip en stabiliteit, terwijl de gewatteerde kraag en het Air-Sole dempingssysteem zorgen voor ultiem comfort, zelfs tijdens intensieve bewegingen. Met deze Jordan 1 Mid SE Orange Suede (GS) kun je de hele dag stijlvol en comfortabel rondlopen.

Een eerbetoon aan het verleden met een moderne twist

De Jordan 1 Mid SE Orange Suede (GS) is niet zomaar een sneaker. Deze schoen is ontworpen als een eerbetoon aan het rijke erfgoed van de Air Jordan 1, die een revolutie teweeg heeft gebracht in de wereld van de basketbal- en lifestylesneakers. Met zijn kenmerkende Jordan-logo, hoge silhouet en opvallende kleurencombinatie laat deze sneaker duidelijk zijn afkomst en invloed zien. De moderne twist zorgt ervoor dat deze sneaker naadloos past bij de huidige trends en stijlen.

Onderhoudsinstructies

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid SE Orange Suede (GS) langer meegaat en er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Reinig de sneaker regelmatig met een zachte borstel of doek om vuil en stof te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de kwaliteit van het suède kunnen aantasten. Daarnaast raden we aan om de sneaker op te bergen in een SneakerStack sneakerbox, die speciaal is ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd te bewaren. Hiermee blijft je Jordan 1 Mid SE Orange Suede (GS) in topconditie, klaar om te worden gedragen wanneer jij dat wilt.

Ontdek SneakerStack: de perfecte oplossing voor het bewaren van je sneakers

SneakerStack is een toonaangevend merk op het gebied van sneakeropslag. Hun innovatieve sneakerboxen bieden de ideale oplossing voor het veilig en stijlvol bewaren van je sneakers. De SneakerStack sneakerboxen zijn speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen beschadigingen en stof, terwijl je ze ook gemakkelijk kunt opbergen en presenteren. Met SneakerStack blijven je sneakers in optimale conditie en behoud je het overzicht in je sneakercollectie. Ontdek de vele voordelen van SneakerStack en zorg ervoor dat je sneakers altijd perfect opgeborgen zijn!

22,95
22,95
34,95
34,95