Jordan 11 CMFT Low Space Jam

Als fervente sneakerliefhebber wil je altijd je collectie uitbreiden met unieke en stijlvolle schoenen. De Jordan 11 CMFT Low Space Jam is een ware parel die niet mag ontbreken in jouw verzameling. Deze sneakers zijn geïnspireerd op de iconische Space Jam-editie en bieden een perfecte mix van stijl en comfort.

Ontwerp en materiaal

Het ontwerp van de Jordan 11 CMFT Low Space Jam is een eerbetoon aan de legendarische schoenen die gedragen werden door Michael Jordan tijdens de Space Jam film. Met zijn glanzende zwarte bovenwerk, subtiele blauwe accenten en iconische Jumpman-logo straalt deze sneaker pure klasse uit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel, waardoor de schoenen duurzaam en comfortabel zijn.

Comfort en pasvorm

Naast het opvallende ontwerp biedt de Jordan 11 CMFT Low Space Jam ook uitstekend comfort. De schoenen zijn voorzien van een Air-Sole unit in de hak, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimale demping. De pasvorm is precies zoals je mag verwachten van een Jordan-sneaker: perfect afgestemd op de voet en met voldoende ruimte voor beweging.

Duurzaamheid en kwaliteit

Een goede sneaker moet niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Gelukkig voldoet de Jordan 11 CMFT Low Space Jam aan beide eisen. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat de schoenen bestand zijn tegen intensief gebruik. Of je nu deelneemt aan een basketbalwedstrijd of gewoon wilt stralen op straat, deze sneakers blijven er als nieuw uitzien.

Onderhoud van de Jordan 11 CMFT Low Space Jam

Om ervoor te zorgen dat jouw Jordan 11 CMFT Low Space Jam zo lang mogelijk in optimale conditie blijft, raden we aan om gebruik te maken van de sneakerdozen van SneakerStack. Deze speciaal ontworpen dozen zijn perfect om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en beschadigingen. Zo kun je keer op keer genieten van je geliefde sneakers.

SneakerStack biedt een breed scala aan designs en maten, zodat je altijd een sneakerdoos kunt vinden die bij jouw stijl en behoeften past. Een must-have voor elke sneakerhead die geeft om de zorg voor zijn schoenen.

22,95
22,95
34,95
34,95