Jordan 1 Mid Triple White 2.0 (2020)

Maak kennis met de Jordan 1 Mid Triple White 2.0 (2020), een sneaker die niet alleen stijlvol is, maar ook de perfecte combinatie biedt van comfort en duurzaamheid. Deze iconische sneaker is een eerbetoon aan de legendarische basketballer Michael Jordan en heeft zijn plaats veroverd in de sneakerwereld als een van de meest gewilde modellen van het merk Jordan.

Een tijdloos ontwerp

Met zijn strakke en tijdloze ontwerp is de Jordan 1 Mid Triple White 2.0 een sneaker die moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit. De volledig witte kleurstelling zorgt voor een frisse en moderne look, terwijl het hoogwaardige leer en de solide constructie zorgen voor een lange levensduur. Het kenmerkende Jordan-logo op de zijkant van de sneaker straalt klasse en authenticiteit uit.

Ongeëvenaard comfort

Niet alleen is de Jordan 1 Mid Triple White 2.0 een lust voor het oog, maar hij biedt ook ongeëvenaard comfort voor de hele dag. De zachte binnenvoering en gewatteerde kraag zorgen ervoor dat je voeten zich als in een cocon voelen, terwijl de stevige zool schokken absorbeert en zorgt voor optimale ondersteuning. Of je nu een actieve dag voor de boeg hebt of gewoon op zoek bent naar een sneaker waarin je de hele dag comfortabel kunt rondlopen, de Jordan 1 Mid Triple White 2.0 is de perfecte keuze.

Veelzijdig en trendy

De Jordan 1 Mid Triple White 2.0 is niet alleen een populaire keuze onder sneakerheads, maar ook onder liefhebbers van mode. Het veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk om deze sneaker te combineren met verschillende stijlen en outfits. Of je nu gaat voor een casual look met een spijkerbroek en een T-shirt, of juist voor een meer geklede uitstraling met een chino en een overhemd, met deze sneaker maak je altijd een statement.

Onderhoud van de sneaker

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Triple White 2.0 er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om de juiste zorg en onderhoud te bieden. Een handige en stijlvolle oplossing hiervoor is het gebruik van de sneakerbox van het merk SneakerStack. Deze sneakerbox biedt niet alleen een veilige opbergplaats voor je sneakercollectie, maar heeft ook een strak en modern ontwerp dat perfect aansluit bij de stijl van de Jordan 1 Mid Triple White 2.0. Met de SneakerStack sneakerbox blijven je sneakers beschermd tegen stof, vuil en beschadigingen, waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95