Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White

De Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White is een ware klassieker in de sneakerwereld. Met zijn opvallende kleurencombinatie en zijn onderscheidende design is deze sneaker een must-have voor echte sneakerfans. Of je nu een sneakerhead bent die graag zijn collectie uitbreidt of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele schoen, de Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White biedt het allemaal.

Design en materialen

Het design van de Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White is geïnspireerd door de aerodynamische look van een panter. De schoen heeft een suède bovenwerk in de kleuren obsidian (donkerblauw), powder blue (lichtblauw) en wit, wat zorgt voor een opvallende uitstraling. De kenmerkende holografische Jumpman-logo’s op de zijpanelen voegen een extra vleugje stijl toe aan deze iconische sneaker.

Wat betreft materialen is de Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White gemaakt van hoogwaardig suède en leer. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame en stevige schoen, maar geeft ook een premium uitstraling aan de sneaker. De zichtbare luchtunit in de zool zorgt voor optimale demping en comfort, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

Stijlvolle veelzijdigheid

Met zijn opvallende kleurenpalet is de Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White een veelzijdige sneaker die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans en t-shirt look of juist een meer geklede outfit, deze sneaker voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look. Draag hem naar school, werk of tijdens een avondje uit – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onderhoud

Om de Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White in optimale staat te houden, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. Hierbij kan de SneakerStack sneakerbox van pas komen. Deze handige en stijlvolle sneakerbox houdt je sneakers georganiseerd en beschermd tegen stof en vuil. De SneakerStack sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers veilig op te bergen en te tonen in je kamer of kledingkast. Een must-have accessoire voor sneakerliefhebbers!

Kortom, de Jordan 13 Retro Obsidian Powder Blue White is niet alleen een stijlvolle en iconische sneaker, maar ook een comfortabele en veelzijdige keuze. Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is deze sneaker een echte eyecatcher. Vergeet niet om je sneakers te onderhouden met de SneakerStack sneakerbox, zodat je ze altijd in optimale conditie kunt houden. Haal nu deze tijdloze klassieker in huis en laat je stijl spreken!

22,95
22,95
34,95
34,95