Jordan 5 Retro DJ Khaled We The Best Sail

Jordan 5 Retro DJ Khaled We The Best Sail

De Jordan 5 Retro DJ Khaled We The Best Sail is een eerbetoon aan de legendarische DJ Khaled en zijn iconische stijl. Met deze exclusieve sneaker breng je een eerbetoon aan ‘s werelds bekendste DJ en laat je zien dat je voor niets minder gaat dan het beste. De Jordan 5 Retro DJ Khaled is een must-have voor echte sneakerliefhebbers en verzamelaars.

Ontwerp

Het ontwerp van de Jordan 5 Retro DJ Khaled We The Best Sail is gebaseerd op het klassieke model van de Jordan 5, maar met unieke details die DJ Khaled’s stijl weergeven. De sneaker is uitgevoerd in een stijlvolle ‘Sail’ kleur, met zwarte en oranje accenten. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer en heeft een opvallende borduurwerk op de hiel, met daarop de tekst “We The Best”. De schoen heeft daarnaast de kenmerkende Air Jordan branding en een rubberen buitenzool voor optimale grip.

Comfort en pasvorm

De Jordan 5 Retro DJ Khaled We The Best Sail biedt niet alleen stijl, maar ook comfort. De sneaker heeft een gewatteerde kraag en een zachte voering, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. De pasvorm is nauwsluitend en zorgt voor stabiliteit tijdens het lopen. Of je nu een fanatieke sneakerdrager bent of de schoen wilt toevoegen aan je collectie, de Jordan 5 Retro DJ Khaled zit als gegoten.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 5 Retro DJ Khaled We The Best Sail in optimale conditie blijft, raden we aan om deze te bewaren in een sneakerbox van SneakerStack. SneakerStack is een toonaangevend merk op het gebied van sneakeropbergoplossingen. Hun sneakerboxen zijn speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, verkleuring en andere schade. Met een SneakerStack sneakerbox blijft je Jordan 5 Retro DJ Khaled We The Best Sail altijd in topconditie, klaar om gedragen te worden.

22,95
22,95
34,95
34,95