Jordan 12 Retro Hyper Royal (Women’s)

De Jordan 12 Retro Hyper Royal is een must-have sneaker voor vrouwen die hun sneaker game willen verhogen. Met zijn opvallende ontwerp en premium materialen is deze sneaker een blikvanger op straat en in de sneakercommunity.

Premium Materialen voor Duurzaamheid en Comfort

Deze retro-sneaker is vervaardigd met alleen de hoogste kwaliteit materialen. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer, waardoor de sneaker duurzaam en comfortabel is. De iconische Jumpman-logo’s op de tong en de zijkant van de sneaker voegen een vleugje stijl toe.

Opvallend en Stijlvol Ontwerp

Het opvallende ontwerp van de Jordan 12 Retro Hyper Royal trekt gegarandeerd de aandacht. De combinatie van het blauwe kleurenschema met de kenmerkende details, zoals de zool met visgraatpatroon en de metallic hiel, maakt deze sneaker tot een echte eyecatcher.

Demping en Ondersteuning voor Optimaal Comfort

Naast het oogstrelende design biedt de Jordan 12 Retro Hyper Royal ook uitstekende demping en ondersteuning. De Air-Sole unit in de hak zorgt voor responsieve demping bij elke stap, terwijl de stevige buitenzool zorgt voor grip en stabiliteit.

Perfect voor Casual en Sportieve Outfits

Of je nu een casual outfit of een sportieve look wilt creëren, de Jordan 12 Retro Hyper Royal past perfect bij elke stijl. Combineer de sneaker met een jeans en een T-shirt voor een relaxte vibe of draag hem met een sportieve outfit voor een trendy athletic look.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 12 Retro Hyper Royal er altijd zo goed als nieuw uitziet, raden we aan om de SneakerStack schoenendoos te gebruiken. Deze hoogwaardige schoenendoos is speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, vuil en verkleuring. Zo blijft je sneaker langer mooi en behoudt hij zijn waarde.

De Jordan 12 Retro Hyper Royal (Vrouwen) is meer dan alleen een sneaker. Het is een statement. Met zijn opvallende ontwerp, hoogwaardige materialen en uitstekend comfort is deze sneaker een favoriet onder sneakerliefhebbers en fashionista’s wereldwijd. Verhoog je sneaker game en laat je stijlvolle kant zien met de Jordan 12 Retro Hyper Royal (Vrouwen).

22,95
22,95
34,95
34,95