Jordan 1 Low New Emerald (GS)

De Jordan 1 Low New Emerald (GS) is een iconische sneakersilhouet dat wordt gedomineerd door zijn opvallende kleurenschema en kenmerkende design. Deze sneaker is speciaal ontworpen voor de jongere sneakerliefhebbers en combineert stijl en comfort in één. Of je nu een fan bent van de Jordan-lijn of gewoon op zoek bent naar een opvallende schoen, de Jordan 1 Low New Emerald zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Uniek Kleurenschema

De Jordan 1 Low New Emerald is voorzien van een opvallend kleurenschema dat bestaat uit een mix van zwart, wit en levendig smaragdgroen. Dit biedt een unieke en frisse uitstraling die de aandacht trekt. De contrasterende kleuren en het gebruik van hoogwaardige materialen geven deze schoen een luxueuze uitstraling die perfect past bij elke streetwear-outfit.

Comfortabele Pasvorm

Naast het oogverblindende design biedt de Jordan 1 Low New Emerald ook een comfortabele pasvorm. De schoen is voorzien van een ademend bovenwerk van leer en textiel, waardoor je voeten fris en koel blijven, zelfs tijdens lange dagen. De rubberen buitenzool biedt voldoende grip en stabiliteit, waardoor je de hele dag comfortabel kunt wandelen of sporten.

Hoogwaardige Materialen

Deze Jordan-sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd om langdurige duurzaamheid te garanderen. Het bovenwerk van leer en textiel biedt een hoogwaardige uitstraling en zorgt ervoor dat de schoen lang meegaat. De Jordan 1 Low New Emerald is gebouwd om te presteren en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Low New Emerald er op zijn best uit blijft zien, raden we aan om de sneaker regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën of schurende materialen, omdat deze de kwaliteit van het materiaal kunnen aantasten. Daarnaast is het aan te raden om de sneaker op te bergen in een sneakerbox om deze te beschermen tegen stof en vuil. Een geweldige optie is de sneakerbox van het merk SneakerStack, dat speciaal is ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd te houden.

22,95
22,95
34,95
34,95