Jordan 13 Retro Flint (2020)

Ben je op zoek naar een sneaker die niet alleen stijlvol is, maar ook een rijke geschiedenis met zich meedraagt? Zoek niet verder! De Jordan 13 Retro Flint (2020) is een eerbetoon aan het erfgoed van de iconische Air Jordan-lijn en zal zeker indruk maken op elke sneakerliefhebber. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen, is deze schoen een must-have voor iedereen die op zoek is naar een ware klassieker.

Een tijdloos ontwerp

Het ontwerp van de Jordan 13 Retro Flint (2020) is geïnspireerd op het panter-achtige kat-oog van Michael Jordan op het basketbalveld. De karakteristieke panterprint op de onderkant van de buitenzool is niet alleen een opvallend detail, maar zorgt ook voor uitstekende grip op de baan. De combinatie van leer en textiel op het bovenwerk zorgt voor duurzaamheid en comfort, terwijl de iconische Jumpman-branding op de tong en hiel de authenticiteit van de schoen benadrukt.

Uitstekende demping en comfort

Met de Jordan 13 Retro Flint (2020) hoef je je geen zorgen te maken over het comfort van je voeten. De Zoom Air-unit in de voorvoet zorgt voor responsieve demping en draagt bij aan een soepele loopervaring. De ingebouwde Air-Sole-unit in de hak absorbeert schokken en biedt extra comfort bij elke stap die je zet. Of je nu een fanatieke basketballer bent of gewoon op zoek bent naar een schoen die de hele dag door comfortabel is, deze sneaker voldoet aan al je verwachtingen.

Maintenance

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 13 Retro Flint (2020) er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Reinig het bovenwerk regelmatig met een zachte borstel of een vochtige doek om vuil en vlekken te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de kwaliteit van het materiaal kunnen aantasten. Het is ook aan te raden om de schoenen regelmatig te behandelen met een waterafstotende spray om ze te beschermen tegen vocht en vuil.

Voor een optimale opslag van je sneakers, raden we de SneakerStack-schoenendoos aan. Deze speciaal ontworpen schoenendoos zorgt ervoor dat je Jordan 13 Retro Flint (2020) goed beschermd blijft tegen stof en beschadigingen. Daarnaast helpt het je schoenen georganiseerd te houden en voorkomt het dat ze worden blootgesteld aan ongewenste elementen. Met de SneakerStack-schoenendoos behoud je de kwaliteit en frisheid van je sneakers, zodat ze er altijd als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95