Jordan 11 CMFT Low Concord

Jordan 11 CMFT Low Concord

Een stijlvolle en comfortabele keuze

De Jordan 11 CMFT Low Concord is een unieke combinatie van stijl en comfort. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen is deze sneaker perfect voor zowel casual als sportieve gelegenheden. De schoen is geïnspireerd op de klassieke Jordan 11 en biedt een moderne twist met zijn lage silhouet.

Hoogwaardige constructie

De Jordan 11 CMFT Low Concord is gemaakt van premium materialen die garant staan voor duurzaamheid en comfort. Het bovenwerk is vervaardigd van hoogwaardig leer en mesh, waardoor de schoen een luxe uitstraling heeft en goed ademt. De overlays zorgen voor extra ondersteuning en stabiliteit.

Maximale demping en grip

Deze sneaker is uitgerust met een tussenzool van schuim en een Air-Sole unit in de hak. Dit zorgt voor maximale demping en een aangename loopervaring. De buitenzool is voorzien van een patroon dat zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden. Of je nu op straat wandelt of op het basketbalveld staat, met de Jordan 11 CMFT Low Concord ben je verzekerd van optimale prestaties.

Oog voor detail

De Jordan 11 CMFT Low Concord is tot in de kleinste details afgewerkt. Van de iconische Jumpman-logo’s op de hiel en tong tot aan de geperforeerde zijpanelen voor een optimale ventilatie. Deze sneaker laat zien dat Jordan merk oog heeft voor kwaliteit en design.

Onderhoud van de schoen

Om de levensduur van de Jordan 11 CMFT Low Concord te verlengen, raden we aan om gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. Deze producten zijn speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. Daarnaast zijn ze ook handig om je collectie georganiseerd te houden.

Met een SneakerStack sneakerbox weet je zeker dat je favoriete schoenen veilig en stijlvol worden opgeborgen. Deze duurzame en functionele opbergoplossingen zijn een must-have voor elke sneakerliefhebber. Neem een kijkje op de website van SneakerStack en ontdek het volledige assortiment aan sneakerboxen en accessoires.

22,95
22,95
34,95
34,95