Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Reverse Mocha (TD)

De Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Reverse Mocha (TD) is een opvallende sneaker die zeker de aandacht zal trekken. Dit unieke ontwerp is een samenwerking tussen Jordan Brand en de bekende rapper Travis Scott. Met zijn kenmerkende stijl en oog voor detail heeft Travis Scott een sneaker gecreëerd die zowel trendy als tijdloos is.

Design en materialen

Het design van de Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Reverse Mocha (TD) is gebaseerd op het iconische Jordan 1-model. De sneaker is uitgevoerd in een opvallende omgekeerde mocha kleurencombinatie, met warme bruine tinten en contrasterende zwarte en witte details. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer en de kenmerkende Swoosh is voorzien van strakke stiksels.

De zool van de sneaker is uitgerust met Nike Air demping, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. De rubberen buitenzool zorgt voor goede grip en duurzaamheid.

Passend bij elke gelegenheid

Met de Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Reverse Mocha (TD) kun je eindeloos combineren. Of je nu een casual outfit wilt aankleden of je streetstyle wilt laten opvallen, deze sneaker past bij elke gelegenheid. Combineer hem met jeans, shorts of een sportieve outfit en maak een statement waar je ook gaat.

Onderhoud van de sneaker

Het is belangrijk om je Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Reverse Mocha (TD) goed te onderhouden, zodat je er lang van kunt genieten. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van de sneakerbox van SneakerStack. Deze speciale sneakerbox beschermt je sneaker tegen stof en vuil en zorgt ervoor dat hij zijn vorm behoudt. Daarnaast is de sneakerbox ook handig voor het opbergen en organiseren van je sneakercollectie.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het vakmanschap dat in de productie van de Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Reverse Mocha (TD) is gestoken, kun je er zeker van zijn dat deze sneaker lang meegaat. Het regelmatig schoonmaken van het bovenwerk met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel en het opbergen van de sneakers in een koele en droge ruimte, zal de levensduur van de sneaker verlengen.

Investeer in de Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott Reverse Mocha (TD) en ervaar het beste van zowel mode als functionaliteit. Haal alles uit je streetstyle en loop vol vertrouwen rond met deze opvallende sneaker aan je voeten.

22,95
22,95
34,95
34,95