Jordan 1 Retro High Tie Dye (Women’s)

De Jordan 1 Retro High Tie Dye (Women’s) is een absolute must-have voor sneakerliefhebbers. Deze opvallende sneaker combineert klassieke Jordan-stijl met een uniek, kleurrijk ontwerp dat direct in het oog springt. Met deze sneakers zul je zeker de show stelen, waar je ook gaat.

Bovenwerk van hoogwaardig materiaal

De Jordan 1 Retro High Tie Dye (Women’s) is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het bovenwerk is vervaardigd van premium leer en textiel, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele pasvorm. De levendige tie dye-print voegt een speelse en trendy touch toe aan de sneaker.

Iconische Jordan-details

Als onderdeel van de Jordan 1 Retro High-lijn, bevat deze sneaker de iconische details waar het merk om bekend staat. Denk aan de kenmerkende Air Jordan-vleugels op de enkel en het klassieke Jumpman-logo op de tong. Deze details brengen een eerbetoon aan het rijke erfgoed van de Jordan Brand en voegen een vleugje authenticiteit toe aan het ontwerp.

Comfort en ondersteuning

Naast het oogstrelende ontwerp biedt de Jordan 1 Retro High Tie Dye (Women’s) ook uitstekend comfort en ondersteuning. De zachte binnenzool en de gewatteerde kraag zorgen voor demping en maken elke stap aangenaam. Daarnaast biedt de stevige rubberen buitenzool uitstekende grip op verschillende ondergronden.

Onderhoud van de Jordan 1 Retro High Tie Dye (Women’s)

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High Tie Dye (Women’s) er altijd fris uitziet, raden wij aan om de sneakers regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën, omdat deze het materiaal kunnen beschadigen. Daarnaast is het aan te raden om de sneakerbox van SneakerStack te gebruiken om je sneakers veilig en beschermd te bewaren. SneakerStack heeft een breed scala aan hoogwaardige sneakerboxen die zorgen voor een optimale opslag en bescherming van je geliefde sneakers.

Kortom, de Jordan 1 Retro High Tie Dye (Women’s) is niet alleen een stijlvolle sneaker, maar ook een comfortabele schoen die zorgt voor een geweldige wandelervaring. Met zijn unieke kleurenpalet en iconische Jordan-details is deze sneaker een echte blikvanger. Zorg ervoor dat je sneakers er altijd piekfijn uitzien door regelmatig schoon te maken en gebruik te maken van de hoogwaardige sneakerboxen van SneakerStack.

22,95
22,95
34,95
34,95