Jordan 1 Mid SE Craft Inside Out White Grey (GS)

Ben je klaar om je sneakercollectie naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Jordan 1 Mid SE Craft Inside Out White Grey (GS) de perfecte toevoeging. Deze schoen, ontworpen door het iconische merk Jordan, straalt stijl en klasse uit. Met zijn unieke omgekeerde constructie en opvallende kleurencombinatie van wit en grijs zal deze sneaker zeker de aandacht trekken.

Kwalitatief vakmanschap

De Jordan 1 Mid SE Craft Inside Out White Grey (GS) is met vakmanschap en oog voor detail vervaardigd. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de sneaker duurzaam en comfortabel is. De gesplitste constructie geeft een uniek uiterlijk aan de schoen, terwijl de grijze details zorgen voor een subtiele maar opvallende touch.

Comfort en ondersteuning

Naast zijn indrukwekkende uiterlijk, biedt de Jordan 1 Mid SE Craft Inside Out White Grey (GS) ook uitstekend comfort en ondersteuning. De gewatteerde kraag en tong zorgen voor een zacht gevoel rond de enkel, terwijl de dempende tussenzool zorgt voor een responsieve stap. Of je nu op straat loopt of op het veld speelt, deze schoen staat garant voor comfort en stabiliteit.

Stijlvolle veelzijdigheid

De Jordan 1 Mid SE Craft Inside Out White Grey (GS) is niet alleen een schoen voor sportieve activiteiten, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je dagelijkse outfits. Combineer ze met een jeans voor een casual look of met een sportieve outfit voor een edgy uitstraling. Met deze sneakers kun je alle kanten op en je persoonlijke stijl naar voren laten komen.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid SE Craft Inside Out White Grey (GS) in topconditie blijft, raden we aan om de SneakerStack schoenendoos te gebruiken. SneakerStack biedt hoogwaardige opbergoplossingen voor sneakers, waaronder speciale dozen die de vorm en kwaliteit van je schoenen behouden. Zo kun je je sneakers veilig en stijlvol opbergen, zodat ze langer meegaan.

22,95
22,95
34,95
34,95