Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail

De Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail is een absoluut uniek paar sneakers dat perfect is voor sneakerheads die op zoek zijn naar iets speciaals. Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is deze sneaker een ware must-have voor jouw collectie. Hieronder vind je alle details die je wilt weten over dit geweldige paar schoenen.

Uniek design en hoogwaardige materialen

De Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail onderscheidt zich door zijn opvallende corduroy-details die zijn verwerkt in het bovenwerk. Deze corduroy-details geven de sneaker een vintage en tegelijkertijd moderne uitstraling. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer en suède, waardoor de schoen niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en comfortabel.

Comfortabele pasvorm en responsieve demping

Niet alleen heeft de Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail een indrukwekkend design, maar de sneaker biedt ook een uitstekende pasvorm en comfort. De schoen is voorzien van een gevoerde kraag en tong, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. Daarnaast zorgt de Nike Air demping in de zool voor een responsieve en veerkrachtige stap, zodat je moeiteloos kunt wandelen en rennen.

Veelzijdige stijl en mogelijkheden

De Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail is niet alleen een stijlvol paar sneakers, maar ook zeer veelzijdig in zijn draagmogelijkheden. Of je nu kiest voor een casual look of een meer geklede outfit, deze sneaker past bij elke stijl. Combineer hem met jeans, shorts of zelfs een nette broek voor een unieke en modieuze uitstraling.

Onderhoud van de Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid SE Corduroy Sail zo lang mogelijk in topconditie blijft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hierbij kan de sneakerbox van SneakerStack van pas komen. SneakerStack biedt hoogwaardige sneakerboxen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle opbergoplossing bieden voor je schoenen. Op die manier kun je jouw sneakers veilig bewaren en beschermen tegen stof en beschadigingen.

Kies voor de SneakerStack sneakerbox en geef je favoriete paar sneakers de aandacht die ze verdienen!

22,95
22,95
34,95
34,95