Jordan 11 Retro Low Citrus (2021) (Women’s)

De Jordan 11 Retro Low Citrus (2021) (Women’s) is een stijlvolle sneaker die perfect is voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze schoen, uitgebracht in 2021, heeft een verfrissend kleurenschema met heldere citrusaccenten die de aandacht trekken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je sneakercollectie of gewoon wilt opvallen met je streetstyle, de Jordan 11 Retro Low Citrus (2021) (Women’s) biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en verfijning.

Kenmerken en specificaties

  • Bovenwerk van hoogwaardig leer en textiel voor duurzaamheid en ademend vermogen.
  • Pluche demping met de Air-Sole unit in de hak, waardoor elke stap comfortabel aanvoelt.
  • Iconische Jumpman-logo op de zijkant voor de kenmerkende Jordan-look.
  • Rubberen buitenzool met visgraatpatroon voor uitstekende grip en stabiliteit.
  • Vetersluiting voor een stevige pasvorm.

Of je nu van plan bent om deze sneakers te dragen tijdens je dagelijkse activiteiten of voor een avondje uit, ze bieden een uitzonderlijk comfort dankzij de hoogwaardige materialen en de dempingstechnologie. Dit maakt ze ideaal voor zowel casual als sportieve gelegenheden.

Onderhoud

Om je Jordan 11 Retro Low Citrus (2021) (Women’s) in topconditie te houden, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. Het houdt je schoenen netjes georganiseerd en klaar om te dragen. Met de SneakerStack sneakerbox kun je je sneakercollectie op een stijlvolle manier tentoonstellen en ervoor zorgen dat je sneakers langer meegaan. Kies voor SneakerStack en geef je sneakers de aandacht die ze verdienen!

22,95
22,95
34,95
34,95