Jordan 12 Retro Black University Gold

Haal de perfecte balans van stijl en prestaties in huis met de Jordan 12 Retro Black University Gold. Deze iconische sneaker combineert tijdloze elegantie met geavanceerde technologie, waardoor je zowel op straat als op het veld kunt schitteren.

Ontwerp en materiaal

De Jordan 12 Retro Black University Gold heeft een opvallend ontwerp dat onmiddellijk de aandacht trekt. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en suède, waardoor de schoen duurzaamheid en een luxueuze uitstraling krijgt. De zwarte basis wordt aangevuld met gouden accenten en het karakteristieke Jumpman-logo van Jordan Brand.

Comfort en pasvorm

Deze Retro Jordan sneakers zijn ontworpen met comfort als prioriteit. De schoen heeft een gevoerde kraag en een stevige tussenzool voor perfecte demping en ondersteuning. De anatomische pasvorm zorgt voor stabiliteit tijdens het lopen en springen, terwijl de ventilerende materialen je voeten koel en droog houden, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Prestaties en duurzaamheid

Of je nu een fanatieke basketballer bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle schoen voor dagelijks gebruik, de Jordan 12 Retro Black University Gold stelt niet teleur. Het rubberen loopvlak biedt uitstekende grip op uiteenlopende ondergronden, terwijl de solide constructie ervoor zorgt dat deze sneaker lang meegaat, hoe intensief je hem ook gebruikt.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 12 Retro Black University Gold er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de speciale sneakerbox van SneakerStack te gebruiken. Deze box biedt optimale bescherming en helpt om je sneakers in topconditie te houden. Bewaar je schoenen in de box wanneer je ze niet draagt om stof en vuil te vermijden. Daarnaast kun je regelmatig gebruikmaken van een zachte borstel om vuil van het leer en suède te verwijderen.

Met de Jordan 12 Retro Black University Gold ben je verzekerd van een schoen die zowel stijlvol als functioneel is. Ga voor een tijdloze klassieker en laat jezelf opvallen met deze iconische sneaker.

SneakerStack – Bescherm je sneakers met stijl

22,95
22,95
34,95
34,95