Jordan 1 Retro High OG SP Utility Neutral Olive Light Steel Grey

De Jordan 1 Retro High OG SP Utility Neutral Olive Light Steel Grey is een absolute must-have voor sneakerliefhebbers. Met zijn unieke kleurencombinatie van neutrale olijf- en licht staalgrijs, is deze schoen zowel stijlvol als veelzijdig. De OG SP Utility-editie van de iconische Jordan 1 heeft een high-top design en combineert klassieke elementen met hedendaagse details.

Materiaal en design

Deze Jordan 1 Retro is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de schoen duurzaam en comfortabel is. De neutrale olijfkleur domineert het bovenwerk, terwijl de licht staalgrijze accenten zorgen voor een subtiel contrast. De kenmerkende Nike Swoosh is aanwezig op de zijkanten, terwijl het Air Jordan Wings-logo pronkt op de enkel. De schoen wordt geleverd met een bijpassende vetersluiting om de look compleet te maken.

Comfort en pasvorm

De Jordan 1 Retro High OG SP Utility Neutral Olive Light Steel Grey is uitgerust met een Air-Sole unit in de hak, die zorgt voor optimale schokdemping en comfort bij elke stap. De schoen heeft een stevige en ondersteunende pasvorm, waardoor je de hele dag moeiteloos kunt rondlopen. Of je nu een casual dagje uit hebt of een intensief potje basketbal speelt, deze sneaker biedt de juiste ondersteuning.

Stijlvol en veelzijdig

Deze Jordan 1 Retro High OG SP Utility is een fashion statement op zich. Het neutrale kleurenpalet maakt het gemakkelijk om deze schoen te combineren met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans en T-shirt look of een meer formele stijl met chino’s en een overhemd, deze sneaker voegt altijd een vleugje stijl toe aan je outfit.

Onderhoud van de schoen

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High OG SP Utility in topconditie blijft, raden we aan om te investeren in een goede sneakerdoos. SneakerStack is een betrouwbaar merk dat hoogwaardige sneakerdozen aanbiedt. Deze dozen zijn niet alleen handig om je sneakers netjes op te bergen, maar ze beschermen je schoenen ook tegen stof, vuil en beschadigingen. Met een SneakerStack-doos kun je je Jordan 1 Retro High OG SP Utility veilig opbergen en er lang van genieten.

Verwen jezelf vandaag nog met de Jordan 1 Retro High OG SP Utility Neutral Olive Light Steel Grey en creëer de ultieme sneakerlook!

22,95
22,95
34,95
34,95