Jordan 1 Mid SE French Blue Light Steel (GS)

Als je op zoek bent naar een stoere en stijlvolle sneaker, dan is de Jordan 1 Mid SE French Blue Light Steel (GS) een absolute aanrader. Deze sneakers zijn gemaakt om indruk te maken, met hun opvallende kleuren en unieke design. Of je nu een fanatieke sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een cool paar schoenen, deze Jordan 1 Mid SE mag niet ontbreken in je collectie.

Een legendarisch Jordan ontwerp

De Jordan 1 Mid SE French Blue Light Steel (GS) is geïnspireerd op het iconische ontwerp van de originele Air Jordan 1, die in 1985 werd uitgebracht. Deze sneakers hebben de kenmerkende high-top look en zijn voorzien van de kenmerkende Air Jordan Wings-logo op de enkel. De combinatie van het hoogwaardige leer en de opvallende kleuren maken deze sneaker een echte eyecatcher.

Comfort en duurzaamheid

Niet alleen zien de Jordan 1 Mid SE sneakers er geweldig uit, ze bieden ook het nodige comfort en duurzaamheid. De sneakers zijn voorzien van een Air-Sole unit in de hak, waardoor elke stap zacht en gedempt aanvoelt. Daarnaast zorgt de rubberen buitenzool voor goede grip, zodat je met vertrouwen kunt rondlopen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een intensieve sportactiviteit doet, deze sneakers staan klaar voor elke uitdaging.

Stijlvolle kleurencombinatie

De Jordan 1 Mid SE French Blue Light Steel (GS) heeft een unieke kleurencombinatie die direct in het oog springt. Het bovenwerk is gemaakt van leer in een prachtige French Blue kleur, gecombineerd met accenten van Light Steel. Deze combinatie zorgt voor een trendy en moderne uitstraling, waardoor je met deze sneakers zeker de show steelt.

Onderhoud

Om jouw Jordan 1 Mid SE sneakers in topconditie te houden, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof en vuil, en om ze netjes op te bergen. Met de handige compartimenten en het stevige materiaal, houd je jouw sneakers in optimale staat. Bestel vandaag nog jouw SneakerStack sneakerbox en geef je sneakers de liefde die ze verdienen!

22,95
22,95
34,95
34,95